HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (86/416) > >>

Genzo:
Kösz. Oda, ahova szántam, jó lesz :) Igaz a hasánál valamit elszúrtam, ezt csak most vettem észre, de már marad így. :P

Amondin:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Május 30., 18:57:57 ---Ami igaz az igaz, nem a ti korosztályotok volt a célcsoport ezzel a kiadvánnyal, hanem inkább a kisebbek, valamint a kisgyermekes apukák akik a gyerekeiknek töltik le.  ;)

--- Idézet vége ---
Valóban ez inkább nekik szól. Jó lett a karaktered Genzo.  :bravo: látom nem lustálkodtál. :D

Genzo:
Jó ötlet volt. És még nekem is a hasznomra vált. Bemutatom Genzot :P

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 30., 18:20:54 ---A kifestő is egy jó ötlet, de nem hiszen, hogy használni fogom. Kinőttem én már abból a korból.

--- Idézet vége ---
Ami igaz az igaz, nem a ti korosztályotok volt a célcsoport ezzel a kiadvánnyal, hanem inkább a kisebbek, valamint a kisgyermekes apukák akik a gyerekeiknek töltik le.  ;)

Amondin:
Én is köszönöm a gyereknapi frissítést. Még csak a Hihetetlen családot olvastam el, de az jó volt. Jól visszaadta a filmet, és nagyon örültem neki amikor megláttam, hogy bizonyos mondatok szó szerint ugyanazok mint a filmben voltak. Szóval köszönöm Aldarion, és Beigli69. :worship:
Előbb-utóbb a Disney válogatást is ki fogom olvasni csak előtte el kell olvasnom az előző 4-t szóval el fog tartani egy darabig.
A kifestő is egy jó ötlet, de nem hiszen, hogy használni fogom. Kinőttem én már abból a korból. Tudom furcsa ezt egy olyan "szájából" hallani, aki még csak 16 lesz a nyáron, de ez az igazság.
Nekem sincsen testvérem, akinek odaadhatnám ezeket. De ez én vagyok. Fogadni mernék rá, hogy többen fogják letölteni a kifestőt, mint ahány betűt ide leírtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése