HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (87/416) > >>

Genzo:
Köszönet a Gyereknapi képregényekért a Csapatnak :worship:. Már letöltöttem őket, de előbb a blogot kellett frissítsem, most fogom őket elolvasni. Én még nem is állok olyan messze a gyerekkortól, biztos tetszeni fognak a történetek. Főleg, hogy Donald Kacsa és a többi volt a kedvencem kissráckoromban. A Hihetetlen Család is érdekel, az animációs film tetszett. Kösz még egszer mindenkinek aki részt vett benne. :worship:

szerk: Ja, és lehet a Superman kifestőnek is hasznát fogom venni. Ez még nem lenne fura, ha kisöcsémnek kellene kinyomtassam, hogy legyen el vele. De nincs testvérem, én fogom festegetni, de csak itt a gépen, photoshoppal. Mielőtt elgondolkodnátok, hogy nem írtam-e hamis születési évet a profilomba, elmondom, hogy ahhoz a DC fórumszerepjátékhoz kell. A hősöm kinézetét fogom megcsinálni, ami terveim szerint Superman lesz, kicsit más szinekben tündökölve. És ez a lehető legkönnyebb módja szerintem, ha egy kifestetlen képet kezdek el szinezgetni, mint egy rendes képen módosítsam a színeket. Szóval köszi a kifestőért is Sepi. :worship:

talgaby:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Május 30., 15:54:17 ---Bár azt nem is tudtam, hogy ezt a képregény a Dark Horse Comics adta ki Amerikában. Mert eddig úgy tudtam róluk, hogy ők nagyjából felnőttebb-féle képregényekkel foglalkoznak.
--- Idézet vége ---
Nem, nekik is több részlegük van. A Dark Horse Maverick például humorosokra specializálódott, de van dark Horse manga is, amiben elég ütős japán mangák angol változatai jöttek már ki (a legismertebb talán a GiTS, aminek az első kiadása ráadásul cenzúrázatlan volt még).

keildavid:
Ezer köszönet a gyereknapi képregényekért! :worship: :worship:
HZs Disney-válogatás 05: ismét csupa jó történeteket lehet olvasni. A Chip & Dale valóban egy klasszikus történet. Dagobert és Donald Kacsa megint viccesek voltak, és mint mindig nagy balhé történik, amiket ők csinálnak.

A Hihetetlen Család: Látom, hogy ebbe is ugyanúgy vannak események, jelenetek, stb. mint ahogy az animációfilmbe is volt.
Bár azt nem is tudtam, hogy ezt a képregény a Dark Horse Comics adta ki Amerikában. Mert eddig úgy tudtam róluk, hogy ők nagyjából felnőttebb-féle képregényekkel foglalkoznak.

Superman kifestő is jó volt. Minden gyerekeknek nagyon jó szórakozást szerezhet!

Ben Reilly:
Csókolom!

Szeretném megköszönni a Hihetetlen Család kötetet Aldarion bácsinak és Beigli bácsinak. Nagyszerű adaptációja a rajzfilmnek, és remekül kiegészíti azt.
Továbbá szeretném megköszönni Sepi bácsinak a Superman kifestőt.  :ugral:
És persze szeretném megköszönni Talgaby bácsinak is a fantasztikus Disney válogatást, Donald kacsa for president!  :)
 :worship: :worship: :worship:

benya11:
Köszönet az Oz, a nagy varázsló #1-ért!
Tetszik nekem is a történet hangulata, amihez hozzájárulnak a szép rajzok. Tényleg kedves kis sztori, várom a folytatást! :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése