HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (62/416) > >>

talgaby:
Ha a nem mainstream anyagaira gondolsz, kicsi az esély rá. Gyakorlatilag csak Zeritnél voltak nyersanyagok, és ő már közölte talán itt is, hogy a Gaiman-honosítást abbahagyta. A mainstreamből meg az Eternals van tőle, amit talán az AC vagy valaki más foglal, meg egy Batman-sztorit csinált, ami nálunk elérhető, de csak annak, aki megtalálja a képregényeink között a kódot, amivel megkaphatja.

Usagi Yojimbo:
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e esély rá, hogy a jövőben Neil Gaiman szerzeményeit is megjelentetitek, mert én igényt tartanék rá? :nemtudom:

keildavid:
Köszönöm az Egér Gárda v1 3. részét! :worship: :worship:
Tényleg régen frissült ez a sorozat. És látom, most végre folytatódik tovább.
Kenzie-nek tényleg akadt valami ötlete. De mint kiderült a végén, nem maradt neki ideje, hogy figyelmeztesse a társait.
Bár persze még egyelőre az titok, hogy ki az a titokzatos áruló, akit keresnek az Egér Gárdák.
Várom a folytatást!

Predash:
Köszönjük szépen - A Kingpin nevében is :) -, a sorozat addig fog menni, amíg csak bírjuk. :D Én is nagyon szeretem, és jó látni, hogy mások is. Egy hónap múlva se felejts el visszanézni!  ;)

GeorgKomor:
És újra Prédikátor! :D Ezer köszönet, már nagyon vártam, főleg, hogy megvásároltam a 4 db. Vertigo kötetet a Kingpintől, a mostani akció során. Remélem végigviszitek a sorozatot. Jó lenne, nekem ez lett immár a személyes kedvenc. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése