HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (61/416) > >>

talgaby:
Dávid, ilyenkor nyugodtan szólj, ha látod, hogy megakadt a napi. A Mellétrafáltnál elismerem, nehéz megmondani, megy-e vagy elakadt, mert szándékosan ilyen faramuci a frissülése, de a többinél amint látni, hogy hétfőn még mindig az van kint, ami múlt héten, teljes nyugalommal lehet jelezni, hogy megint elfelejtettem betenni a következő negyed évi adagot. Feledékeny vagyok, és hiába véstem fel a naptárba a váltásokat, ha nem az én napjaimon vannak, a példa alapján látható módon ugyanúgy átsiklik rajta a figyelmem. :ninja:

keildavid:
Köszönöm az újabb Heathcliff-et a 2011. októberi képsort! :worship: :worship:
Én észrevettem, hogy a Heathcliff napi képsor elmaradt. De ez most nem számít. A lényeg, hogy ismét folytatódik ez a napi képsor is.

keildavid:
Köszönöm az Oz csodás földje 5. részét! :worship: :worship:
Ismét tetszett ez a történet. És persze ismét voltak csupa vicces szövegek.
A főszereplők tényleg milyen akadályokba futottak. A végén eléggé komolyabbra fordult a helyzet. És akkor majd a folytatásban kiderül, hogy hogyan tovább.

keildavid:
Köszi az Oz csodás földje 4. számot! :worship: :worship:
Érdekes, hogy ennek az új szereplőnek milyen neve is van. És persze a jelenlegi történetben kiderült, hogy ki ő.
Tökfej Jankó és Fűrészbak továbbra is viccesek. Főleg, amikor egymásnak beszólnak.

Várom a folytatást!

Zerit:
nem kizart meg, hogy nehany Gaiman novella kepregenyadaptaciojat elkeszitjunk, de az mar bizonyosan egy masik honlapra fog kikerulni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése