HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (7/416) > >>

TheASDGFX:
Hello!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem ez a handbook fellelhető valahol  ;D

Sepi:
Szia!

A gyakoriságokat nézve, sajnos eléggé kiszámíthatatlan, mert erősen függ a szabadidőmtől, amiből sajnos elég kevés van. Így elsőre azt mondom, hogy igyekszünk tartani a havi ciklust, de ettől eltérő is lehet. Lehet, hogy sűrűbben fog jönni, lehet, hogy ritkábban.  :nemtudom:

A Transformers-es kérdésre pedig a válasz, hogy azok a karakterlapok (amikre szerintem gondolsz) nem képezte az eredeti képregények részét. Azok egy másik kiadványban, egy Handbookban jelentek meg eredetileg, csak a magyar kiadásba sokszor beleraktak egyet-egyet. Amikor elwoodék a Transformerseket honosították, akkor az eredeti kiadást vették alapul, és úgy csinálták meg a füzeteket.

TheASDGFX:
Hello!
Remélem jó helyen járok!
Őszintén nem vagyok nagy képregényes de megtaláltam nálatok néhány régi kedvencemet Bobót, Góliátot és Bercit. ;D
Azt szeretném kérdezni, hogy a Bobó illetve Góliát képregények kb milyen gyakorisággal kerülnek ki az oldalra? Hetente? Havonta? Vagy ahogy esik úgy puffan?
Más kérdés
A Transformerseknél a karakterlapok miért hiányoznak?
Köszi a válaszokat!  :)

Micho:
Szia,

Nem tervezzük, de itt találod angolul:

https://readcomiconline.to/Comic/Black-Op

AdamK88:
Tisztelt adminok!
Szeretnék érdeklődni, hogy az akció képregények között a Black Op-nak lesz e folytatása? Érdekes a története, és szívesen olvasnám a folytatását!
Vagy esetleg tudtok egy linket adni, ahol be tudom felejzni a sorozat olvasását?

Köszönöm szépen!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése