HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Farek:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 26., 21:01:01 ---Általában amit elkezdek nézni/olvasni, azt be is szoktam fejezni, de ezt biztos, hogy nem fogom.
Az a 8-10 oldal több, mint elég volt. Ennyi marhaságot!:omg:
--- Idézet vége ---
Heh, papírkutya. :lol: :lol: :lol: :badteeth: :badteeth: :badteeth:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Szeptember 26., 14:43:50 ---Basszus, feldobta ajánlóban a HarcosTM 2. részét, gondoltam, kicsit beleolvasok, csupán a múltidézés miatt. Hát, nem lett értelmesebb. Valami döbbenet. És ha valaki olvasta még rajtam kívül, és azt hiszi, hogy talgaby rossz munkát végzett a fordítással, akkor ki kell javítanom. Nem. Én olvastam eredetiben, angolul is (talgaby, egyébként ezt sosem bocsátom meg neked... :smileythefinger: ), és higgyétek el, pont ugyanennyire értelmetlen volt a szöveg ott is.
--- Idézet vége ---
Én ezzel eddig nem is találkoztam.
Általában amit elkezdek nézni/olvasni, azt be is szoktam fejezni, de ezt biztos, hogy nem fogom.
Az a 8-10 oldal több, mint elég volt. Ennyi marhaságot!:omg:
Még szerencse, hogy van szöveg nélküli változat, mert a rajzolás az egész jó.
Farek:
Lebuktam... :(
Sajnos semmit nem tudok a rendalitásról. Ahhoz előbb értenem kellene azt. :headscratch: :nemtudom:
talgaby:
Véletlenül, meg ajánló, az.
Igazából csak hiányzott neked ennyi év után és most fel akartad frissíteni mindazt, amit a rendalitásról tudsz.
Farek:
Basszus, feldobta ajánlóban a HarcosTM 2. részét, gondoltam, kicsit beleolvasok, csupán a múltidézés miatt. Hát, nem lett értelmesebb. Valami döbbenet. És ha valaki olvasta még rajtam kívül, és azt hiszi, hogy talgaby rossz munkát végzett a fordítással, akkor ki kell javítanom. Nem. Én olvastam eredetiben, angolul is (talgaby, egyébként ezt sosem bocsátom meg neked... :smileythefinger: ), és higgyétek el, pont ugyanennyire értelmetlen volt a szöveg ott is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése