HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (60/416) > >>

Pepea:
Erre nem is tudok mit írjak... Sokáig nézelődtem Hzs képregényeiket, és felfedeztem nagy híres rajzoló ember emlékeztetést.
Tényleg hatalmas köszönet összes Hzs tagoknak, akik készítették Michael Turner emlékére c. képregényt.
Nagyon meghatóan csináltatok, nekem nagyon tetszik.  :worship:
Mai napig se tudtam, mitől halt meg, és ott olvastam honosított képregényt, és kiderült.
Nagyon szépen köszönöm, hogy megcsináltátok!  :)
El is mentettem emlékembe, mert nagyon szeretem Őt.
Üdv, Pepea

Aldarion:

--- Idézetet írta: artnecro - 2011. November 18., 22:50:54 ---Sziasztok!
Láttam az előzetesben, hogy Készül egy Resident Evil sorozat. Tudna valaki felvilágosítást adni, hogy miről is fog szólni, esetleg ki (vagy kik) lesz(nek) a főszereplője?

--- Idézet vége ---
Hopp, ezt a kérddést eddig még nem vettem észre... A sorozat alapvetően az első két részre koncentrál, plusz a csak konzolra megjelent Code: Veronicára. Ezen adaptációk mellett az első két rész folytatásából és más rövidebb sztorikból áll össze a sorozat, ennek megfelelően a főbb szerepekben Chris, Jill, Barry, Claire és persze Leon lesznek láthatóak. Persze majd csak akkor, ha eljutunk odáig.

keildavid:
Köszi az Oz csodás földje 7. számot! :worship: :worship:
A főszereplők végül ügyesek voltak, amikor megtudták, hogy hogyan lehetett megoldani a feladványt, amit eddig nem tudták.
Bár azt először nem értettem az előző rész végén, hogy a Madárijesztőt miért tömik ki pénzzel. De a mostani részbe kiderült, hogy mire volt jó.
És akkor majd a következő részbe kiderül, hogy mi lesz a vége ennek a 8 részes képregénynek. Persze azt értem, hogy még ezután is lesz valami Oz képregény sorozat. De az még a jövő titka.

artnecro:
Sziasztok!
Láttam az előzetesben, hogy Készül egy Resident Evil sorozat. Tudna valaki felvilágosítást adni, hogy miről is fog szólni, esetleg ki (vagy kik) lesz(nek) a főszereplője?

keildavid:
Köszi az Oz csodás földje 6. számot! :worship: :worship:
Látom, ez a történet is rendesen halad. Mert úgy tudom ez 8 részes, és akkor még 2 rész van hátra. Persze az már kiderült, hogy még lesz másik Oz sorozat is. De ez még odébb van.
Ez a Gump tényleg egy meglehetősen faramuci teremtmény. A vége kissé fura volt, amikor Tip mondott valamit a többieknek. De ez majd a folytatásba kiderül, hogy mire célzott és miért.
Pár oldalon láttam egy-két hibát.
A 10. oldal "Glinda éven ismert". Úgy tudom "néven ismert" lenne a megfelelő mondat.
És a 16. oldalon a "rettenetes" szónál egy "e" betű kimaradt "rettentes".
Ha eredetileg is így volt, akkor mégse hiba.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése