HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (412/416) > >>

Pioo:
Szép jó estét mindenkinek!

Remélem nem baj, hogy ide köszöntem be, és zargatlak titeket azzol, hogy nagyon tetszik az oldal!
 Valaha nagy képregény olvasó voltam(no azért nem vagyok öreg:) ), de egy ideje felhagytam vele. Véletlenül akadtam az oldalatokra, de most miattatok megint rá vagyok kattanva a dologra!

Galen:
Kaine
--- Idézet ---Nem csak Micho...    A Zsák egyik legjobban várt képregényéről beszélünk itt, hé!   
--- Idézet vége ---

Jól van na. Akkor nyomok majd helyzetjelentéseket néha. A takarítási fázisban járok. 12 oldal fasza tiszta. 60 oldalas. Meglesz. Szép lesz. Eljön majd. De nem akarom összecsapni.

killjoy:
Szerintem egyelőre a crossoverek annyira nem lesznek napirenden, bár ez Hamlettől függ, ő lesz a fordító

A Végzet jobbkeze valóban ott figyel a Kneten, pontosabban a Végzet jobbkeze című füzet egy kiragadott története, mert az a füzet nem tizeniksz oldalból állt, ha jól tévedek!

Hamlet:

--- Idézet ---A Hellboy-Ghostot ne csinálja senki, mert az megy a knetre.
--- Idézet vége ---
+ A Végzet jobb keze is már régóta ott figyel a k.net-en (mégis szerepel a "tervezett képregények" között   )

<<< Hellboy  

Micho:
A témában felkerült az oldalra Frank Miller: Túlforralva 1/3. Az Adult/Felnőtt kategóriában van, jelszóval "védett"  

lynmail:

egy ajtóval arrébb, a sci-fi/fantasy topikban van a helye az Aquablue-nak  

sztem ha kicsit véleményezed az első két részt ott, Killjoy biztos jó kedvvel fog válaszolni a kérdésedre  (és így bekerülhetsz a fórumjátékba is!     )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése