HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (411/416) > >>

letsgo:
Akkor nincs rá esély, hogy kicsirázik ez a folytatás?

Troll:
 Na Killjoy, erre mit válaszolsz!?
Letsgo, ez egy korai Killjoy zsenge hajtás volt...

letsgo:
Most olvastam el a Wutang című képregényt. Remélem jó helyre írok, nem találtam neki úgy külön témát. Na mindegy, vélemény:
Nekem nagyon tetszett!!!!!  Nem tudom de nekem nagyon bejönnek az ilyen kalandoros képregények. Főleg ha ilyen csínos lány is szerepel benne, aki ráadásul egy gonosz átalakult démon.   De legjobban az a fehér festett képű kigyurt fazon tetszik. Nem tudom pontosan, hogy miről szól ez a történet, de nekem nagyon bejött. Föleg a végén mikor lefejezik azt az idegent. Nem csak ezekért jönn be, hanem azért is mert, véres, kalandoros, akció dús, bunyos, és gondolom egy bonyolult történet van hozzá. Kár, hogy nicsen folytatása, én biztos, hogy elolvasnám... És szerintem még rajtam kivül többen is csak nem gondolják, hogy ilyen fajta képregény van fent. Hiszen én is csak rákatinottam és elkezdtem elolvasni. Mire nagyon megtetszett és kezdtem élvezni vége lett. SAJNA

Micho:

--- Idézet ---Véletlenül akadtam az oldalatokra, de most miattatok megint rá vagyok kattanva a dologra!
--- Idézet vége ---
szia Pioo! ez nagyon jó dolog, hogy mi hoztunk vissza az "életbe"  maradj továbbra is olvasónk és persze itt a fórumon is várunk. Idővel biztos átnézed a témákat, nincs túlbonyolítva, aztán jöhetnek a vélemények a megfelelő helyekre  

kaine:
Elolvastam a Silver Sable-t én is. A rajzon kívül nemigen tetszett benne semmi. A karaktert nem kedveltem sose, de jó volt benne Pókembert látni.  Oké, a Homokembert is. Sose szerettem a kemény főhősöket, akik gondolatmenetekkel kommunikálnak az olvasókkal. Annak idején ezzel rontották el a Fekete Macska minisorozatot is, ami a latenight-on is fenn van. Belekezdtem a Batman-Kehelybe is, de aztán abbahagytam, túl álmos vagyok hozzá és a vallási témákat különben se szeretem, túl egyformák.    A rajza is rossz volt, de a SS-es Steven Butler kárpótolt mindenért.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése