HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (392/416) > >>

killjoy:

--- Idézet ---Szóval a második részben, vagy a másik HÁBORÚ-s comicsban már nem ők lesznek?
--- Idézet vége ---
Nem. A Háború egy antológia, amelyben kb. egy tucat rajzoló és író meséli el egy-egy rövid történetben saját háborús történetét. A második történet az amerikai függetlenségi háború idején játszódik (Vagy a polgárháború? Most így fejből nem tudom  ) Az egy mesterlövész története lesz, amiben szembekerül egymással a férfi két énje: az ember és a katona. Nekem nagyon tetszett

regnar:

--- Idézet ---de páran beszélgetve egy vírustámadást vagy valami más bilológiai fegyvert valószínűsítettünk, ami az épületekben és más élettelenben nem tett kárt, viszont az embereket és az állatokat kiírtotta.
--- Idézet vége ---

Én az atomcsapást sem zárnám ki (vagyis első végigolvasás után az villant be), ugyanis a csaj erősen megrémül a vihar robajlásától és a villámtól, ami a becsapódáskor is lehetett, és a hányás is tünete az atomcsapásnak, és a város kívül esik a rombolási körzeten, de erősen sugárszennyezett lett. bár a biológiai fegyverre is gondoltam.

Spidáj:

--- Idézet ---Röviden: ez a történet a városban maradt két utolsó túlélő utolsó napjáról szólt  (Legalábbis szerintem
--- Idézet vége ---
Szóval a második részben, vagy a másik HÁBORÚ-s comicsban már nem ők lesznek?

killjoy:

--- Idézet ---...Mitől vannak rosszul benne? És miér kell gyógyszert bevenniük?...

...Én is elolvastam a HÁBORÚ-t.
Iszonyat jó...
--- Idézet vége ---
Az első hozzászólásod megörvendeztetett, de ezek szerint neked ez a történet a "tetszett, bár nem értem" kategóriába sorolandó

Miért vannak rosszul? Nem tűnt fel, hogy az egész város kihalt? Hogy egyetlen élő ember sincs? Bár az igaz, hogy a rajzolók nem szembesítették lépten-nyomon az embert a New York közelében lévő város kihaltságával olymódon, hogy mindenütt hullák hevernének egy háború után, csak annyit tettek, hogy egy halott madárral jelezték, itt bizony történt valami! Bár pontosan nem derül ki, hogy mi, de páran beszélgetve egy vírustámadást vagy valami más bilológiai fegyvert valószínűsítettünk, ami az épületekben és más élettelenben nem tett kárt, viszont az embereket és az állatokat kiírtotta.

Miért kellett gyógyszert bevenniük? Ha megnézed, akkor nem egy-egy szemet vesznek be...

Röviden: ez a történet a városban maradt két utolsó túlélő utolsó napjáról szólt  (Legalábbis szerintem  Persze ez is lehet, hogy hasonló belemagyarázás, mint a klasszikus Arany János anekdóta, amiben egy kritikus több oldalon keresztül fejtegeti, hogy az adott verssel mit is akart Arany János mondani, mire a költő reakciója ennyi volt: "Akarta a fene.")

Spidáj:
Ja télleg.
Mitől vannak rosszul benne? És miér kell gyógyszert bevenniük?
A csajra először aszittem hogy terhes.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése