HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (383/416) > >>

regnar:
Fantom

ÁÁÁ.. amint elolvastam, hogy van Fantom, rá is mozdultam. emlékszem, amikor még anno általános iskolában olvasgattuk ezeket a füzeteket. Mekkora kincs volt egy-egy szám (persze azok mind a mai napig), emlékszem egyszer egy részért adtam két Bucó, Szetti, Tacsit...    No de elég a szentimentalizmusból, jöjjön a képregény:

Borító. Kifejezetten szép a borító grafikája, főleg, ha az ember ismeri úgy általában a Fantom füzetek borítóit. (hát volt köztük néhány vadhajtás...)
Oké tudom, hogy nem lehetett máshogy, de az elválasztás a címben....zavarni nem zavar..de..  

Képregény. Lényegében minden Fantom füzetnek hasonló a grafikai stílusa, nekem nagyon bejön, sőt az is tetszik, hogy fekete-fehér.

Történet. Nagyon tetszett, igazi Fantomos történet. Igaz ebben a részben nem jelöl meg senkit a gyűrűvel, ami a "védjegye" és lényegében egy helyszínen zajlik a történet, de tetszett az apa és fiú története. Talán egy kicsit jobban ki lehetett volna fejteni az apa vívódását és élni akarását, de így is nagyon jó lett. Kalózok, kardpárbajok, aljasság, hűség, tradíció. Olyan dolgok, amik szorosan összekapcsolódnak a Fantom füzetekkel és itt is megjelennek.

Beírás. Jól szerkesztett és olvasható mondatok.. jól sikerült.

Összességében.. Fantom.    (mivel nagyon szeretem erősen elfogult vagyok) Szóval tetszett, ha van még, akkor jöhet.. Ja és jó volt Micho nevét látni  

Troll:
Köszi!
Sokat jelent a véleményed, főleg hogy be is írod a fórumba.

Vini:
Gratulálok a második születésnapotokhoz!  

Köszönet azért a rengeteg kellemes percért, amit a kemény munkával megalkotott lapok olvasásával okoztatok nekem, és minden kedves olvasónak!

Csak így tovább!  

Galen:
Frissültünk. Fantom:Szellem aki kétszer halt meg

Spidáj:

--- Idézet ---Nem akarok nagypofájú lenni,
--- Idézet vége ---
Csak nyugodtan , itt verheted a saját mellkasod  
Van is okod rá 1ébként    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal