HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (381/416) > >>

Blixxxa:
Kiváncsi vagyok, másoknak is tetszik-e majd ez a "kis" képregény.
Nem voltam benne biztos, hogy érdemes lesz-e felrakni vagy
inkább hagyjam ki, de nekem annyira megtetszett, hogy inkább
bedobtam nektek. Szerintem nagyon megható történet.

regnar:
Az Utolsó magányos szombat.

No ez jó volt. A mai frissítés tényleg felfrissít ebben a nagy melegben. Érdekes és elgondolkodtató történet. Az alaptörténet mondhatni a megszokott, de számomra azért nyitva maradt egy kérdés. Mi volt a levelekbe írva, és mi volt az utolsó tartalma.. Ezen a szombaton meghalni akart.. (az sem biztos, hogy minden szombaton kijárt eddig, lehet, hogy az utolsó héten írta meg a hét levelet, és azzal ment ki a temetőbe) Aztán a visszaemlékezés, a virág, mind mind arra utal, hogy ez egy különleges út lesz. Az utolsó levélben talán az állt, hogy meg akar halni, és újra együtt akar lenni a szerelmével. Amikor az megérinti, nem is talán a szellemtől, hanem döntése véglegeségétől, megmásíthatatlanságától ilyed meg. Elfut, pedig nem is tudta még a nő, mit is akar a bácsi. Aztán utánamegy és beteljesíti a bácsi akaratát. MErt én nem tudom elképzelni, hogy a levelekben csak "sima" szerelmes szavak lettek volna, hiszen a szerelem, és ez mindkettőjükre igaz, nem önzés. Elvenni a szeretett férfi életét, csak, hogy velem legyen (mármint a nővel) inkább önzés, mint szerelem. Ennek csak akkor van értelme, ha ő kéri rá.

Persze lehet, hogy ez nem így van, de én ezt láttam bele a történetbe, és így  még drámaibb lett.

Nagyon tetszett.

regnar:
Remélem nem gond, ha itt emlékezem meg a Dr Jekyll képregényről. Nem tudtam hova tenni (szó szerint    ), ebben a melegben ez komoly támadás volt az agysejtek ellen, de nekem tetszett. Legalábbis a 4. elolvasás után talán sejtem, hogy miről szól. Az elején nem értettem, olyan volt, mintha fordítva lettek volna a képek egy-egy oldalon fentről lefele. Aztán lassan leesett. Elbeszélgetnék a történet kiötlőjével, már ha engedik az ápolók   . A rajzai is tetszenek, érdekes a grafika. Kicsit zsúfolt, de nem zavaróan.

A végső tanulság pedig végleg betette a kaput. .

Tetszett.

szöcsKe:
Huhh,az új Menny'má-ban ez a windowsos poén valami fantasztikus volt  
Ugyanakkor...lehet ez nem vicc

killjoy:
Will Eisner vs. Walt Disney - hát igen. A felirat betűtípusa valóban azonos, ezt Galennel végül úgy magyaráztuk, hogy valószínűleg egy iskolába jártak  Ugyanis Will Eisner egyike (volt) a nagy öregeknek a képregények világában. A nem modern rajzoknak és képi világnak is ez a magyarázata. (Bár én valszeg beájultam volna egy mangásított, levesestányérszemű Ahab kapitányon  Talán az egészre egyetlen mondat már magyarázatot adhat: a képregényes világ egyik legelismertebb díja a Will Eisner díj.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése