HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---én sokkal jobban örültem volna egy laza stílusú baromkodásnak az eredeti mintájára.
--- Idézet vége ---
ilyen is létezik, a korabeli rajzfilmadaptáció képregényen, de ezt az új változatot valahogy jobbnak találtam, amikor választottam (a többi sorozatnál is, aminél volt, a remake-adaptációt készítettük el)
Spidáj:
--- Idézet ---A másik mosolyogtató dolog kapitány megmentése volt. egy kb 20 tonnás követ simán odagörgetnek, ahelyett, hogy félrehúznák a kapitányt.
--- Idézet vége ---
ezen én is röhögtem regnar
KiD:
Most látom közben valaki fel is tett egy képet a sáskamukiról. Asszem az a kép a Space Ghost Coast to Coast sorozatból van.
KiD:
Okés, szóval Space Ghost 1.
Egész jó. Csak nem Space Ghost. A régi Space Ghost egy rövid, kalandos részekből álló űrmese volt. Ez meg itt az űr-Megtorló. Ami nem baj, csak láttunk már ilyet párszor, én sokkal jobban örültem volna egy laza stílusú baromkodásnak az eredeti mintájára. Ez a képregény is merít, akárcsak a Voltron, ez éppen a Kiképzésből, a Dredd bíróból, meg még talán máshonnan is. A rajz jó, színek dettó. Minden klappol. Csak nem egy Space Ghostsztorihoz. 10-ből kb. 6-os, 7-es így elsőre, és kúszhat még feljebb is. Az eredet rajzfilm adaptációjaként azonban csak 3 és 5 közé tenném... Ezzel a címmel biztos több példány fogyott belőle, mint amennyi egyébként el kellt volna.
Végezetül eszembe jutott egy zöld, imádkozó sáska szerű fazon az eredetiből, szerintem fix, hogy ő vezeti majd az említett bogarakat.
Folytatása következik...
Micho:
a korahajnali véleményezők kedvéért máris itt a szerdai frissítés
természetesen minden előző napi képregényt lehet sorban véleményezni, ki-hogy halad az olvasásban!
•Szellemirtók - Légió 1/4
•Sötét-Víz Kalózai 3/6
•Voltron 2/5
•Space Ghost - Az Űrszellem 3/6
•Silver Hawks - Az Ezüst Sólymok 2.
•Thundercats 2/5
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése