HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (350/416) > >>

KiD:
Power Rangers:

Azt kell mondanom, eddig ez a legjobb!

Nem vicc. Lehet, hogy bugyuta, lehet hogy nem egy első epizód, de hogy egy az egyben visszaadja a rajzfilmet, az tuti. Döbbenet. Az arcok pl. nagyon jók. De az egész felépítés, a szövegek, a jelenetek. A két lúzer srác, Zordon meg Alpha, Lord Zedd... Mindenki a helyén van és olyan, mint a tévében. Ez az alapsztori meg, hogy inkább ne mentsük meg a világot, csak a kiscsaj ne vesszen össze a nevelőpapájával. Király!   Még a zene feelinget is odacsapják a végén, a Go, go Power Rangers szöveggel! (Hajrá Power Rangers!)  

Nagyon jó munkát végeztek, akik ezt az adaptációt készítették. Ellentétben azokkal, akik az eredetit...   Egy időben néztem ezt a sorozatot, asszem az új Pókember rajzfilm után vagy előtt adták, azt meg mindig igyekeztem megnézni, így a Power Rangerst sem hagytam ki, ha már adták. Akora baromság, hogy az már jó!

Amúgy a Power Rangersről az utóbbi időben mindig az jut az eszembe, hogy az egyik szereplő a sorozatból meggyilkolt több embert...

Micho:
FRISSÜLTÜNK!

•Power Rangers #6
•Sötét-Víz Kalózai 4/6
•Voltron 3/5
•Space Ghost - Az Űrszellem 4/6
•Szellemirtók - Légió 2/4
•Thundercats 3/5

...És Dórika már el is kezdte a retró anyag feldolgozását a L E T Ö L T É S B E N!
(lehet játszani az angol/magyar borítók váltogatásával )
végülis szinte minden retró cucc a Sci-fi/Fantasy-be passzol...
(na jó, esetleg Bolygó Kapitánya mehetne a gyerek szekcióba)

Micho:

--- Idézet ---Na jó, kicsit túldícsérem, de van valami, ami tényleg nagyon tetszett.
--- Idézet vége ---
ne szabadkozz, elkapott a retró-láz  

én is akkora fanatikusa voltam ennek a rajzfilmnek, hogy egy időben, a német RTL-en vmiért hétköznap úgy hajnali fél hatkor adták, és mindig felkeltem, hogy lássam... képzelheted, Muterom ki volt akadva   de mindig úgy örültem, mikor megláttam a főcímet... Pókember hálót vet, elrugaszkodik a nagy Spider-Man feliratról és kezdődik...

--- Idézet ---Az utolsó jelenet. Ms. Lion, ahogy ráugrik Peterre! Iszonyat jó! 
--- Idézet vége ---

ez engem is tök megfogott  

KiD:
Na végre valami ismerős: Pókember!  

Szerettem az eredeti sorozatot is, nagyon tetszett a feldolgozás is. A történet nem nagy eresztés, ráadásul egy az egyben a rajzfilmből van átvéve, a rajz sem az igazi, de mégis poén. Először a szuperhős jelmezbál ötlete. Szuper. Vagy ez a tipikus rajzfilmes fogás a korabeli időkből, hogy mind együtt vagyunk (lakunk?), ismerjük egymást állandóan együtt lógunk. Annyira Pókemberes!  Mármint annyira régipókemberesrajzfilmes. Szerintem. Meg a rajzfilmes fogások, mint pl.: a végén Tűzcsillag mutatványa, csakhogy ő is besegítsen a nagy diadalba. Nagyon jó.

Na jó, kicsit túldícsérem, de van valami, ami tényleg nagyon tetszett. Az utolsó jelenet. Ms. Lion, ahogy ráugrik Peterre! Iszonyat jó!  

Ja, és nem nagy szám a rajz, de a borítóért plusz pont jár.

Spidáj:

--- Idézet ---nyomasd be alá ha olvasol
--- Idézet vége ---
ez kurvajó  
imádom

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése