HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---Sajnos nekem kimarad a Retro-hét, mert én abban a korban néztem tévét, amikor ezek a rajzfilmek még nem léteztek.
--- Idézet vége ---
akkor próbálkozz meg az Űrszellemmel ez a karakter szinte csontig le lett csupaszítva, és utána újjáépítve... szal rajzfilm-előzményeket nem kell ismerni hozzá, és ahogy megfogalmazódott, a hangulata olyan "kozmikus-megtorlós"
kaine:
--- Idézet ---John Carter lesz majd az Időgépen...
--- Idézet vége ---
A Spidertomon meg már van is.
Sajnos nekem kimarad a Retro-hét, mert én abban a korban néztem tévét, amikor ezek a rajzfilmek még nem léteztek. A Pókembert ismerem egyedül ezek közül és a képregény meg is van itthon, azt ismertem persze. Eddig semelyik másikat nem ismertem és gondolom ez így is fog maradni. De sebaj. Azért az a mozis Wizard kéne.
Farek:
Midnenkinek, aki aggódik Űrszellem és Temple jövőbeli viszonya miatt: ne tegye.
Zerit:
--- Idézet ---Na de örökké? rolleyes.gif Zerit nyugtass meg kérlek, hogy a közeljövőben kikötnek valahol és máás ellenségük is akad, nem csak a kalózok.
--- Idézet vége ---
lesz egy-ket "szarazfoldi" helyszin... pl ez a Janda-varos
nehany alien-figura fog meg szerepelni, de harcolni csak kalozokkal fognak... meg a csontnyelovel
ez van
TOM1:
--- Idézet ---egymás után bemutatószerűen jönnek a klasszikus ellenségek a rajzfilmből, csihi-puhi és jön a kövi rész, miközben lassacskán gördül előre a történet.
--- Idézet vége ---
Na de ennyire lassan??? Három rész alatt nem történt más, minthogy megjelent a múmia, meg felépítettek egy tornyot. Azért ez egy kicsit kevés.
--- Idézet ---Egy dolog zavart csak: meglehetősen vérszomjas a szereplők arca egy-két képen, pedig elvileg ők lennének a hősök.
--- Idézet vége ---
Nekem meg pontosan ez az,ami tetszett. Ez a bestiális vicsor. sokkal inkább életszerűbbé teszi a hősöket. Így kell kinézni egy ember-oroszlán keveréknek,nem? Nem lehet olyan szende kis pofija, elvégre egy oroszlán(vagy tigris,puma,stb)
--- Idézet ---Jópár évvel ezelőtt, úgy 8 éves fejjel mennyire örültünk volna ha az újságosnál ott lóg egy Bolygó Kapitánya, He-Man vagy épp a Silverhawks! A Voltron vagy a Space Ghost már a mai ízlésünk figyelembevételével készült, és a retro érzést így adja át. Szerencsére sok kiadó gondolja így, és egyre több régi cuccot szednek elő ilyen formában.
--- Idézet vége ---
Úgy legyen!
Hozzá kell tenni, hogy én is tényleg egy kicsit "elnézőbb" vagyok azokkal, amelyiknek láttam az eredetijét(pl. Keptön Plenet) Ám sajnos az Ezüstsolymok egyik részét se láttam, talán csak a főcímet néha-néha. Tudjátok azaz eset, amikor pont mindig lemaradtam róla. Ha jól értettem nem lesz több. Sajnos azt kell mondanom: köszönjük! A mai modern köntösben tündöklőkről meg egy rosz szavam se lehet.
--- Idézet ---hehe, hat ez egy vizi vilag, mondjuk lovogolni nem igazan lehet, marad a hajo mint kozlekedesi eszkoz
--- Idézet vége ---
Na de örökké? Zerit nyugtass meg kérlek, hogy a közeljövőben kikötnek valahol és máás ellenségük is akad, nem csak a kalózok.
--- Idézet ---bár a kalóz kaitány egész jó lett
--- Idézet vége ---
szerintem is. Nem beszélve a hajójáról!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése