HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
that's the spirit!
mindenesetre frissítettem veled a listát
FÓRUMJÁTÉK T Á B L Á Z A T (0622)
Punkológus:
--- Idézet ---viszont ha nem kukucskálod meg az eredetit, önmagában talán ugyanolyan bohókás a felirat, csak más
--- Idézet vége ---
Nincs is vele semmi baj, csak jót sem írhatok ám mindig.
--- Idézet ---miközben olvasol esetleg jegyzetelhethetsz magadban és majd bemásolod
--- Idézet vége ---
Minden vélemény írás elött jegyzetelek, szóval ez nem lesz új. Ha meg nem tudok a játékba bekerülni, akkor sem jön el a világvége, több is veszett Mohácsnál, katona dolog, nem fogom az egereket itatni, meg ilyenek
Micho:
--- Idézet ---Háháhá én is itt vagyok, nem kell agódni, csak az éretségim miatt mással voltam elfoglalva.
--- Idézet vége ---
hurrá
és aláírom az igazolásod
--- Idézet ---A fordítás és a beírás is jó volt, bár a boritón jobb lett volna találni egy hasonló betütípust a Zöld Manci nevéhez, mint az eredeti.
--- Idézet vége ---
hát amennyi idő erre a képregényre jutott... sajna nem tudtam több időt szánni a betűkeresésre... (egyébként sztem ez nem hivatalos betűtípus, hanem rajzolva van, én meg nem tok rajzolni ) viszont ha nem kukucskálod meg az eredetit, önmagában talán ugyanolyan bohókás a felirat, csak más
kösz a véleményt, ezzel akkor téged is a játékban üdvözölhetünk? (még legalább 8 véleményt kell alkodtnod vasárnapig. esetleg javasolhatom az időszűke miatt, hogy a többrészesekről ne egyenként emlékezz meg, hanem egyben az egészről, miközben olvasol esetleg jegyzetelhetsz magadban és majd bemásolod )
SZERK.:
--- Idézet ---de voltak olyan változtatások is amit nem értettem igazán: miért Shady Glen-ben lakik May néni?? Vagy ki a bánat ez a Norma Osborn?
--- Idézet vége ---
ezek sztem csak a rajzfilm miatt voltak kitalálva, de esetleg Joruto többet tud róla, ő fordította annyira én is emléxem, hogy a ház igazából egy hiper-szuper rejtekhely volt, ami egy gombnyomásra átlalakult a 3 hős főhadiszállásává, mindenféle computerekkel, és gondolom, ezt nem akarták Forest Hills-szel megcsinálni
Punkológus:
Háháhá én is itt vagyok, nem kell agódni, csak az éretségim miatt mással voltam elfoglalva.
Pókember és az ő feletébb csodálatos barátai
Ezt én is néztem annak idején és szerettem is. Bár általában egy kukott sem értettem belőle, hisz én is kölyök koromban a német adókat bámultam kora hajnaltól, főleg szombaton, mert vasárnap mindig csak "hülye" rajzfilmek voltak emlékeim szerint. Azt például soha sem értettem, hogy ez a 3 delikvens miként is került egy csapatba, arról meg gőzöm sem volt, hogy Tűzcsillag ki a búbánat (az rémlet, hogy Bobby egy x) De oly mindegy volt, hisz akkori szemmel nagyon jó kis rajzfilm volt, én szerettem. Ezért már előre meg is bocsátottam neki minden hibáját. Egyébként ez a képregény nagyon jól eltalálta a rajzfilm hangulatát (hamár a rajzfilm nem találta el a képregényét). Erre a részre nem emlékszem, de a rajzbéli megvalósítás el van találva, főleg akkor jött át nagyon, mikor póki ugráll el a manó lövései elöll és nincs háttér. Voltak érdekes dolgok a képregényben. Például mindjárt az elején a karakterek bemutatása vicces volt "a legtüzesebb lány mind közül" és az ember ne gondoljon rosszra. De azért legalább a Marvel sem vette vérkomolyan a dolgot, szerintem ők sem sírták tele a zsebkendőjüket, mikor meg kellett szűntetni a sorozatot. de voltak olyan változtatások is amit nem értettem igazán: miért Shady Glen-ben lakik May néni?? Vagy ki a bánat ez a Norma Osborn? Volt ebben egyáltalán Harry? Egy valami volt csak ami igazán nem tetszett és az a kutya volt. Mikor megláttam, akkor az első gondolatom az volt, hogy istenem mi ez a vakarcs? Volt pár megmosolyogni való dolog, de ez inkább csak a rajzfilmfílinget hozta át. A szuperhős bál, abban is a kövér pókember nagyon kegyetlenül nézett ki, vagy, hogy mindenkit zöldé kell változtatni nagy orral és füllel ez azért már tényleg a kegyetlenség netovábbja. Az hogy jégember keresi a damilokat a szabad utcán,inkább volt fájdalmas, mint vicces, de az sem semmi amikor a Manó csapdát állít. (Egy kis madzagra bombát kötözni, teremtőm ne bánts ) A fordítás és a beírás is jó volt, bár a boritón jobb lett volna találni egy hasonló betütípust a Zöld Manci nevéhez, mint az eredeti. Engem ezzel nagyon sikerült megörvendeztetnetek.
Micho:
--- Idézet ---U.I.Milyen szétszórt és feledékeny vagyok. Még meg sem köszöntem a Voltron rajzfilmet, már a gépen figyel, ha lesz időm mindenképpen megnézem
--- Idézet vége ---
jó volt a vélemény, és jó szórakozást a rajzfilmhez... most már te is a kalapban vagy
FÓRUMJÁTÉK T Á B L Á Z A T (0622)
eddig 7 ember közül sorsolunk. kicsit fáj a szívem... jobban elviseltem volna, ha mondjuk 50 ember közül húzunk, mert így a jelenlegi állás szerint a kieső két korrekt véleményező nem jut ajándékhoz, akik szintén nagyon megérdemelnék.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése