HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
exactlee, ez valóban nemes gesztus volt, az adott körülményeket tekintve Scarf: te is ügyes vagy akkor amint rátok kerül a sor, majd a privát-válaszüzenetben jelezzétek, hogy ki-mit ajánl fel a csomagjából! elárulom, hogy kihaeennem már választott, most TOM1-et keressük meg (reméljük hamar tud válaszolni, most hogy betegeskedik a nete)
Scarf:
Ilyen nincs... Első hozzászólásomból képregénycsomag jön elő, mi lesz a 100-nál? (Nagyon köszönöm, világbéke)
Amúgy igen... Én is lekoppintanám exactlee-t, szóval én is ajánlanék. Szóval tessék megdícsérni jó?
Farek:
--- Idézet ---Először is kösz szépen a nyereményt a felajánlónak, másodszor pedig szeretnék egy bejelentést tenni: Akármelyik csomagot is kapjam, felajánlanék néhány képregényt valakinek azok közül, akik bennvoltak a kalapban a nyertesek sorsolásakor.(mindegyik pakkban vannak olyan képregények, amik engem kevésbé érdekelnek) Hogy pontosan mit is ajánlanék fel, azt majd ideírom, amint megtudom melyik csomag jut nekem.
--- Idézet vége ---
Le a kalappal. Riszpekt!
exactlee:
Először is kösz szépen a nyereményt a felajánlónak, másodszor pedig szeretnék egy bejelentést tenni: Akármelyik csomagot is kapjam, felajánlanék néhány képregényt valakinek azok közül, akik bennvoltak a kalapban a nyertesek sorsolásakor.(mindegyik pakkban vannak olyan képregények, amik engem kevésbé érdekelnek) Hogy pontosan mit is ajánlanék fel, azt majd ideírom, amint megtudom melyik csomag jut nekem.
Micho:
nos, a játék vészesen közeledik a vége felé... ha így marad, akkor 8 ember közül húzunk majd. a sorsolás teljesen elő van készítve, aki direkt amiatt marad ébren, éjfél után pár perccel már láthatja a hivatalos végeredményt
szerk:
a nyertesek névsora a fórumjáték topikban, gratulálunk nekik, és minden résztvevőnek, aki vette a fáradságot és véleményezett!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése