HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Farek:
Természetesen kettes. Ne aggódj, azon is össze fognak veszni, hogy ki mit szeretne belőle
Micho:
meglepetés-meglepetések hátán
a helyzet akkor a következőképpen alakul: TOM1 szíves és őszinte felajánlása következtében Fairlight választhat a még mindig meglévő 4 csomag közül... (ha igaz, ő majd holnap lesz csak netközelben). Mivel van időnk addig, felteszem a kérdést: mi legyen azzal a csomaggal, ami végül megmarad? két lehetőség közül lehet választani:
1., a három nem-nyertes versenyző közül kerüljön kisorsolásra, és egyikük kapja meg az egészet.
2., a megmaradt csomagot, és hozzátéve a többiek felajánlását, egyenlő arányban elosztjuk, dr. samson, KiD és regnar között.
...én a 2-es opcióra szavazok várom a véleményeket!
TOM1:
Úgy tűnik ez egy kicsit tartósabb kapcsolat lett, mint az eddigiek, szóval el tudtam olvasni azokat akik előttem írtak.
--- Idézet ---szóval én is ajánlanék. Szóval tessék megdícsérni jó?
--- Idézet vége ---
Engem nem kell dícsérni. Önös érdekből tettem Egyszer majd én is kérni fogok valamit (copyright by Don Corleone) Csak poénkodok ám
dr samson:
A három nem nyertes ember nevében szeretném megköszönni mindenkinek a felajánlásokat, ez igazán nemes gesztus tőletek.
TOM1:
Huhh,gyorsan-gyorsan, pár percre helyreállt a netem! Szóval most mondhatni rám vár a többi három nyertes,ha jól értettem a szabályokat. Szóval az a helyzet és ezt már írni akartam egy korábbi hozzászólásban is,de mindig kiment a fejemből, hogy igazából én...szóval.. nem kérnék képregény csomagot. Nem tréfa, egyszerűen nem igazán gyűjtök képregényeket papír formában, emellett nem tudok angolul-a magyar csomag pedig megvan -szóval nálam igazán nem lennének jó helyen ezek az újságok. Inkább azt ajánlanám, hogy következzen a harmadik,negyedik,örödik nyertes és végül húzzatok egy hatodikat is, akinek a fennmaradt csomag dukál. Bocs hogy fenntartottam a "sort", meg hogy így megbolygattam a rendet, de biztos van aki nagyobb hasznát venné, mint én.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése