HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Fairlight:
NYERTEM !!!
Köszi, hogy megvártatok...választottam...(micho elmondja majd ha akarja)
TOM1: Köszi, hogy átpasszoltad az elsőbbséget...
regnar:
UHH! Micho vagyok, egy iszonyat nagy baromságot csináltam, véletlen idézés helyett a melletti gombot nyomtam meg, ami javítás jól elbarmoltam regnar hosszászólását, kitörölve az övét és beleírva az enyémet
sorry regnar, légyszi ha még vissza tudsz lépdelni és be tudod írni ezt a válaszod, egy új hozzászólásba tedd meg, ezt pedig majd elintézem. [/i]
--- Idézet ---Sziasztok. A nagy meleg és egyéb okok miatt csak most tudok csatlakozni. A meleget nem igazán bírta a gépem...
--- Idézet vége ---
hát én se naon köszi a hozzászólást Thundercats-et én se olvastam tovább, így nem tudom, a többi minisorozat milyen... de lefogadom, hogy jobb sőt, amiről beszéltem, a jövőben játszódó "Thundercats - The Return" sztori érdekesnek tűnik, ami azt hiszem, egy alternatív szál... és az a kindulója, hogy Mumm-Ra végül átvette a hatalmat, leigázott mindenkit, az Űrcicák a rabszolgái stb stb és Lion-O visszatér felszabadítani.
TOM1:
zwei
Scarf:
Kettes, mert ők is kínkesevesen megszenvedtek azér, hogy bekerüljenek, vért izzadva kopogtatták a billentyűzetet és mégsem kapnának semmit?
De aztán ne értékes csomagot ám
Megtudhatnánk,hogy kihaeennem mit választott?
dr samson:
Én is támogatom a kettest!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése