HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (330/416) > >>

Fairlight:
NYERTEM !!!  

Köszi, hogy megvártatok...választottam...(micho elmondja majd ha akarja)

TOM1: Köszi, hogy átpasszoltad az elsőbbséget...

regnar:
UHH! Micho vagyok, egy iszonyat nagy baromságot csináltam, véletlen idézés helyett a melletti gombot nyomtam meg, ami javítás   jól elbarmoltam regnar hosszászólását, kitörölve az övét és beleírva az enyémet  
 sorry regnar, légyszi ha még vissza tudsz lépdelni és be tudod írni ezt a válaszod, egy új hozzászólásba tedd meg, ezt pedig majd elintézem. [/i]

--- Idézet ---Sziasztok. A nagy meleg és egyéb okok miatt csak most tudok csatlakozni. A meleget nem igazán bírta a gépem...
--- Idézet vége ---

hát én se naon    köszi a hozzászólást  Thundercats-et én se olvastam tovább, így nem tudom, a többi minisorozat milyen...   de lefogadom, hogy jobb  sőt, amiről beszéltem, a jövőben játszódó "Thundercats - The Return" sztori érdekesnek tűnik, ami azt hiszem, egy alternatív szál... és az a kindulója, hogy Mumm-Ra végül átvette a hatalmat, leigázott mindenkit, az Űrcicák a rabszolgái stb stb és Lion-O visszatér felszabadítani.

TOM1:
zwei

Scarf:
Kettes, mert ők is kínkesevesen megszenvedtek azér, hogy bekerüljenek, vért izzadva kopogtatták a billentyűzetet és mégsem kapnának semmit?
De aztán ne értékes csomagot ám

Megtudhatnánk,hogy kihaeennem mit választott?  

dr samson:
Én is támogatom a kettest!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése