HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Zerit:
sajnos ebbol csak az az egy van
Lovecraft vilagat tenyleg nehez illusztralni, az igazi elvezetet csak a novellai es kisregenyei olvasasa nyujtja, habar Tom Sutton fele The Dream-Quest of Unknow Kadath Portfolio nekem nagyon tetszik es megkozeliti lovecrafti hangulatot
nehany lovecratfi motivum majd visszakoszon egy-ket Gaiman kepregeny-novellaban, ha minden igaz nemsokara olvashato is lesz itt a HZs-n
addig is egy kis humor, mi tortenik abban az esetben, ha Lovecraft es Bruce Lee talalkozik
Enter The Dagon
apropo Gaiman
tobb argumentum es amellett szol, hogy befejezzem
szubjektiv ok pl hogy rauntam
dehat semmi sem tart orokke, nem is akartam egy neverending sorozatot letrehozni
tobbnyire kilottem azokat a kepregenyeket, amelyek ebbe a sorozatba belefernek, azaz nem kapcsolodnak mas nagyobb sorozatokhoz, pl. Sandman stb.
vagy olyan tipografiai tudast igenyelnek, amivel nem rendelkezek, meghaladja a kepessegemet
nem mondom, hogy soha tobbet Gaiman, de a 12ik utan jo hosszu szunet varhato
hat ennyi... azaz az utolso harom kepregenyhez kapcsolodik majd egy-egy extra anyag, amit innen a forumrol lehet letolteni a kepregenyek megjelenesekor... igy azok jutnak hozza, akik legalabb megprobaljak velemenyezni vagy egyaltalan hasznalni a forumot...
Gorgonita:
Az a poén, hogy maga a képregény is egyszerre horror és tündérmese. Nekem olyan, mintha a szerzője az arany középút értékeire akarná felhívni a figyelmet. De könnyen lehet, hogy ez csak az én meglátásom. Mindenestre nagyon hangulatos, és elgondolkodtató.
Micho:
nekem is nagyon tetszett... mondjuk úgy álltam először hozzá, hogy "na elolvasom, úgyis rövid" de teljesen lekötött, jó hangulata volt a sztorinak... Lovecraft egy ördög
köszönjük
Gabe:
huh. hát ez nem is olyan vicces...
Lovecraft az egyik kedvenc írom. Ez a történet egy az egyben olyan mintha ő írta volna. Viszont Disneynek igaza volt: nem hinném hogy azokat a viziókat amiket Lovecraft ábrázol le lehetne rajzolni, vagy bármilyen módon reprodukálni. És ez jobb is így. Láttam pár Lovecraft feldolgozás-képregényt, de a hangulatuk sajnos nem hozza át azt a jellegzetes borzongást, ennek pedig Disney kijelentése lehet az oka. (oké, tudom hogy ez nem megtörtént eset, de akkor is)
A képregény rajza nagyon tetszett, jól el lett találva, viszont amik igazán bejöttek, azok a párbeszédek, és itt hozzá is tenném: nagyon jó lett a fordítás.
Zerit, van még ilyen képregény a tarsolyodban? Reméllem igen, mert ez nagyon tetszett . (reménykedem benne hogy a Gaimannal kapcsolatban tett kijelentésed még változik, mert azok is hiányoznának )
Micho:
Frissültünk!
•Walt Disney és H. P. Lovecraft találkozása
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése