HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
regnar:
Érdekes volt ez a Lovecraft vs. Disney történet. Először azt hittem, hogy valami vicces lesz, de ez egyáltalán nem volt vicces, inkább elgondolkodtató.
Lovecraft világát megjeleníteni nagyon nehéz, Disney jól látta ezt, és itt a való életben sem nagyon sikerült még, pedig született már néhány képregény, és film is. (bár az utolsó feldolgozás egészen jól sikerült, Lovecraft rajongóknak ajánlom mindenképpen. a címe rettentően frappáns: The Call of Cthulhu. fekete-fehér és alig egy órás, a régi némafilmek hangulatát idézi, vagy akár említhetném a Re-Animátort is.)
A képregény rajzai stílusosak voltak, jól illettek a hangulathoz.
Szerintem érdemes volt felrakni, jók az ilyen és hasonló elgondolkodtató történetek.
Gorgonita:
Örülök hogy újabb elfeledett történet folytatódik. Képileg nekem is bejön, bár én szeretem az f4 laborjait is. A történet még nemigen állt össze, de van egy hangulata, ami egyszerre ragad magával, és tölt el aggodalommal, hogy ugye nem csak ennyiről van szó? Ráadásul a főszereplő arckifejezése a 01 borítóján emlékeztet valakire...de ez már egy another story.
Kíváncsian várom a folytatást.
Spuri:
Vadmacska a király(nő)!
Bírom az ilyen lájtos cuccokat. Könnyen emészthető, kifinomult rajzokkal, jó fordítással, szép beírással, ilyen kell a népnek!!!!
Az egyetlen bajom talán az oldalakon levő képkockák átlagszáma-ettől kicsit rövidke, viszont pont ettől könnyen emészthető.
Én például dilit kaptam a Transformers-ben attól, hogy annyi vonalat rajzoltak a figurákra olyan kicsi képkockán belül, hogy alig lehetett kisilabizálni valamit belőlük. Pont ezért kevésbé kedvelem az F4-et is, ahol ha mutatják Nyíl laborját, minden csupa bonyolult vonalhálózat.
Pl az Y-man ennek ellentéte, és ezért nagyon szeretem azt is:)
Persze a történet mindegyiknél király!
A Vadmacska folytatását akarja a nép!!!!!
Micho:
Frissülés!
Vadmacska 2/6
kihaeennem:
A Disney-Lovecraft sztori nagyon bejött, szeretem az ilyen borult dolgokat. A rajz is pofás, a történet maga pedig kellőképpen agyas, nekem Gaiman jut róla eszembe. Hogy miért, azt nem igazán tudom megmondani, de az Amerikai Istenek-ben vannak hasonló borult ötletek. Amúgy Lovecraft dolgai nekem annyira nem jönnek be, nem sok mindent olvastam tőle, de azokat is hamar elfelejtettem, meg eléggé untam is.
Ha már Gaiman előkerült, eddig még nem nagyon szóltam hozzá a képregényekhez, amiket Zerit fordított, de ezúton szeretném kifejezni hálámat és nagyrabecsülésemet fent nevezett úrnak ezeknek a remek töréneteknek a honosításáért! Nagy élmény volt olvasni mindet. Gaiman nagyon ott van a szeren!
Szóval köszi, Zerit!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése