HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---Frissülés!
•Sam & Max HálóZsák válogatás #001
--- Idézet vége ---
erre szeretnénk hozzászólásokat kapni
Frissülés!
•Vadmacska 5/6
Micho:
Frissülés!
•Sam & Max HálóZsák válogatás #001
Micho:
--- Idézet ---Ja meg ami átláthatatlan volt számomra (fórumon kívül, amit lassan kezdek átlátni
--- Idézet vége ---
akkor most már lassan kiigazodsz, és tudod melyik képregényhez hol szólhatsz hozzá... csak szét kellett picit nézni
a negatívakkal kapcsolatban pedig te véleményed is tiszteletben van tartva, hisz normálisan meg tudtad fogalmazni, miért nem tetszik pl. a FG... mindenkinek nem jöhet be minden
Oliwer:
Nah, hát hogy őszínte legyek, van olya nképregény amit nem szeretek innen...(azért azt is olvastam.... ) De ez magán(y)vélemény...tehát nem a ti munkátokkal van a bajom, hanem a kitalálójával...bár ha jól tudom az antik képregény...Flash Gordon...az nekem nem jön be...túl sok amonológ benne, és nagyon szájbarágós minden oldalon az előzmények magyarázása. Jó persze nem olvasom végig minden oldalon...a sztorit amúgy el tudnám viselni, még így is hogy nagyongagyi....Ja meg ami átláthatatlan volt számomra (fórumon kívül, amit lassan kezdek átlátni ) Az a Star Wars idővonalak...de az is csak elsőre volt az.... Nah, ez elég hideg volt?
Zerit:
--- Idézet ---...igazából ritkán találok errefelé rossz képregényt
--- Idézet vége ---
es melyik az a ritkarossz kepregeny?
ne csak jot halljunk, hanem valami negativ kritikat is, hatha valtoztatni tudunk ezen felrelepeseken
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése