HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
koby11:
Sziasztok!
Kösz a Terry Pratchett képregényeket!!!
Egy kérdés: SLP, Hálózsák. Ami itt, az ott, DJVU, JPG. Mennyire lesz rendszeres?
Mert őszintén djvu-ben nem egy élmény olvasgatni, és akkor onnan már nem töltögetném.
beigli69:
Vadmacska elolvasva !!! NagyOOONNNN bejött !!! Bár az utolsó füzetnék van egy olyan érzésem mintha egy oldal kimaradt volna ? Vagy mindössze "vágási trükk" történt. hiányzik a rész hogya kiskrapek hogy kerül holló karmai közés éa a pasas a földre a ház elé , az eredetiben is hiányzott ez ?
A fordítás és a beírás is jó, viszont a vörösbegy vagy mi betűtipusa pöttyet zavarő
Van még hasonló stílusú képregény ??
Tom Fireheart:
Én az Oroszlánok, tigrisek és medvék-ből még csak az első részt olvastam el, de tetszett, olyan kis aranyos volt, tisztára, mintha egy rajzfilmet nézne az ember. Nagyon jó a rajzolása, különösen a fény-árnyék effektek tetszettek benne, pl amikor a zseblámpa fénye átszűrődik a takarón. Nagyon jól néznek ki a rajzok.
talgaby:
Heh, bocs, hogy nem olyan kimerítő, de nem tudom másképp szavakba önteni:
IMÁDOM EZT A KÉPREGÉNYT! Remélem minél hamarabb olvashatom az összes részét
chi:
Sziasztok, láttam azért volt akinek tetszett az oroszlánok, tigrisek és medvék, aminek örülök. Persze mindenkinek nem tetszhet, már csak a témája miatt sem. Regnarnak külön köszönet az alapos kivesézésért, nem baj, ha nem pozitív, de legalább rendesen kifejti a véleményét. Továbbra is várom az esetleges véleményeket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése