HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Gorgonita:
Vadmacska:
Így összeségében (köszönet érte ), azt mondanám jó karakter, jó alapötlet, jó hangulatteremtő eszközök -állatos poénok, másként rajzolt, színezett történelmi, vallási részletek, stb. - de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
A történet csak a karakter bemutatására épít. A befejezés meg...
A lány először azért szökik el, mert bűnösnek hiszi magát, a végén viszont mi oka lenne arra, hogy ne érezze otthonának többé a családi otthont? Már azon kívül hogy van egy jelenése az utolsó képen, mint folytatásra esélyes új karakternek?
Oroszlánok, ewokok 2
A poénok jók, a történet aranyos, és mivel kicsiknek készül a sablonos fordulatok is (csak te keresheted meg a kincset, stb.) bocsánatosak. Ha viszont kicsiknek készül, akkor nem biztos hogy szükséges a függő játszma a folyt köv felirat fölé...
Az Erőtlenül, a Vadmacs és az Oroszlánok közös erőssége hogy eredeti ötletekre építenek.
De amíg az Erőtlenül esetében többet kaptam mint vártam, addig a Vadmacs esetében kevesebbet. Ami az Oroszlánokat illeti, itt simán kibékülnék egy mesésen egyszerű befejezéssel...
chi:
--- Idézet ---Vadmacska elolvasva !!! NagyOOONNNN bejött !!! Bár az utolsó füzetnék van egy olyan érzésem mintha egy oldal kimaradt volna ?
--- Idézet vége ---
Igazad van. Tényleg kimaradt egy oldal, mert elfelejtettem elküldeni.
Köszi, hogy figyelmeztettél. De már megoldottuk a problémát.
Jó olvasást hozzá!
És köszönöm a véleményeket!
Schwarzi:
A Mort a kedvenc Terry Pratchett regényem, nagy élmény volt így viszontlátni!
A HALÁL meg egyenesen haláli ebben a részben....
hellboy:
Először is köszönön a linket, amin a füzetek voltak!
Másodszor: A Mort-A halál kisinasához:
Nem semmi ahogy kezdödik a füzet, a homokórákkal.
Az a szemét halál meg, csak azt nézi mikor mikor járnak már le
Harmadszor: Jó olvasást mindenkinek!
Micho:
--- Idézet ---Egy kérdés: SLP, Hálózsák. Ami itt, az ott, DJVU, JPG. Mennyire lesz rendszeres?
--- Idézet vége ---
ez csak alkalmi dolog volt, a TP képregényeket az SLP közermúködésével készítettük, így oda is kikerült, az ottani djvu-s formában. ha jobban tetszik a jpg-s megoldás, akkor mindent megtalálsz itt is a HZs-n.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése