HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (266/416) > >>

hegyitomi:
D-day, akik "ellógták" a partraszállást. Kitűnő alternativa a szuperhősőkre.   Hétköznapi emberek a háború borzalmában. Nem olyan kreált hősők mint Morozov az úttörő, Steimetz ill Osztyapenkó kapitány, vagy Iván, aki a tank alá feküdt egy bombával de mégiscsak hősök.

Kiváló rajz, mély tartalom jellemzi ezt a képregényt. Többször el kell olvasni. Köszönet a honsitóknak Deliriumnak és Killjoynak a kitűnő választásért!

Beyond silence:
A Sztálin vs. Hitler egy nagy poén...
Kicsit vicces és érdekes, teli nyomva pár történelmi utalással, de a vége nem igazán lett jó, persze lehet hogy én nem értem.
Azért kösz.

Sepi:
Most olvasom a Feketén-Fehéren című Hzs kiadványt. Bár még nem jutottam a végére, de eddig nagyon jó. Teljesen profi munka, és nagyon jól össze lettek válogatva a történetek. Köszönet a HZs stábnak érte. A régi jó Fantom-os időszakot jutatta eszembe, amikor az még fekete-fehérben jelent meg nálunk.  
Mint már említettem nem jutottam még a végére (hirtelen sok az a 179 oldal), de eddig a Hulk, a Fenegyerek és a Pókember - Randi tetszett a legjobban. Azon meg jót röhögtem, hogy Árnyék egy másik világban kacsa lett volna  .
Azt egyébként tudja valaki, hogy a Pókos Randi történet eredetileg mikor jelent meg? (Csak úgy kiváncsiságból.)

exOrcist:
A Háborús Történetek c. képregény szintén kellemes kikapcsolódás, bárkinek ajánlom aki még nem olvasta ( Ha van ilyen).

exOrcist:
Az Álmosvölgy legendája képregény nagy meglepetés volt, mikor az oldalon megjelent, azonnal el is olvastam, és a film után sem keltett bennem csalódást, különösen jó volt a fordítása, szerintem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése