HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (265/416) > >>

Bundy2020:
Elolvastam a Sztálin vs Hitler-t. Érdekes megközelítés. Ezer kössz a fordításért és a beírásért.
Ja, igen, amielött elfelejteném...
A végén az van, hogy a Valkűrök elvitték Sztálint a menyországba, míg Hitler a Pokolba került?

hegyitomi:

--- Idézetet írta: killjoy ---
--- Idézetet írta: hegyitomi ---D-day, akik "ellógták" a partraszállást. Kitűnő alternativa a szuperhősőkre.   Hétköznapi emberek a háború borzalmában. Nem olyan kreált hősők mint Morozov az úttörő, Steimetz ill Osztyapenkó kapitány, vagy Iván, aki a tank alá feküdt egy bombával de mégiscsak hősök.

Kiváló rajz, mély tartalom jellemzi ezt a képregényt. Többször el kell olvasni. Köszönet a honsitóknak Deliriumnak és Killjoynak a kitűnő választásért!
--- Idézet vége ---

Hát ez meglepett egy kicsit, mivel nem egy mai darab ez a képregény. De nagyon örülök, hogy tetszett és remélem másoknak is kedvet csináltál hozzá.

--- Idézet vége ---

Tkp. ez a jól elvégzett munka gyümölcse. (meg ez:   )Ha minden jól megy akkor évek múltán kevesebb képregény lefordítása mellett is kaptok kritikákat. Hiszen mindig jönnek olyanok akiknek egyik vagy másik képregény újdonság.

killjoy:

--- Idézetet írta: hegyitomi ---D-day, akik "ellógták" a partraszállást. Kitűnő alternativa a szuperhősőkre.   Hétköznapi emberek a háború borzalmában. Nem olyan kreált hősők mint Morozov az úttörő, Steimetz ill Osztyapenkó kapitány, vagy Iván, aki a tank alá feküdt egy bombával de mégiscsak hősök.

Kiváló rajz, mély tartalom jellemzi ezt a képregényt. Többször el kell olvasni. Köszönet a honsitóknak Deliriumnak és Killjoynak a kitűnő választásért!
--- Idézet vége ---

Hát ez meglepett egy kicsit, mivel nem egy mai darab ez a képregény. De nagyon örülök, hogy tetszett és remélem másoknak is kedvet csináltál hozzá.

talgaby:
Szívesen.  Örülünk, hogy tetszett.

cornelius:
Köszönöm köszönöm köszönöm!!!
Végre el tudtam olvasni a Fogadós lelkét...    

Gaiman a kedvenc íróm, itt sem hazudtolta meg magát  

Köszönet a fordtásért, beírásért és a lehetőségért, hogy elolvashattam  

Üdv!
SLC

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése