HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (251/416) > >>

Gabe:
Az Iznogudot pedig mindenkinek tudom ajánlani, én a beírása közben nagyon bele-estem  Szerintem egyszerűen fantasztikus, aki szereti az Asterixet, az ne hagya ki őt sem. Ha lesz még valaha valahol, azért én nagyon hálás leszek...  
Sőt, egészen odáig merészkednék, hogy ha kiadó lennék, és Goscinny más képregényei is sikeresek lesznek (Lucky elég jól megy, és talán jön az Asterix is  ) akkor őt sem hagynám kiadatlanul.

Mi a bevezetőnél kijelentett irányelvet követtük: az írókat/rajzolókat szerettük volna megmutatni más oldalukról is: szerintem egészen jól sikerült. Pl. Goscinny-től az Iznogud <-- nem hiszem hogy sokatok hallott már rólla, ami nagyon is sajnálatos. A többiek nagy nevek, így ha másra nem, arra mindenképpen jó a többi történet is, hogy legalább a rajzstílusukkal és a történeteik irányvonalával felszínesen megismerkedjünk. Nameg hol láthattuk máshol Gaiman saját  rajzait  .
Ha a történeteinek összefügését hiányoljátok, akkor fogjátok fel úgy, hogy ezek csak papírra vetett álom-töredékek. Amik ha még kicsit érlelődnek, akkor talán később egy nagyobb/nagyszerűbb történetté válhatak volna. Amolyan képregény csírák... Én mindenesetre az első pár lapján szereplő történet-kezdeményt szívesen látnám kiteljesedve, mert érdekesen indul azzal a fura űrhajóval.

Gorgonita:
Ebből as válogatásból nekem csak a Moebius jött be igazán, de az nagyon. Újabb remekmű, amit megmutathatunk azoknak, akik szerint a képregény nem művészet…
 A Natascha is tetszett, mint általában az egyenruhás nők. Az Iznogudot még nem olvastam. A tobbi nem annyira az én világom, de azért bíztatnám a fordítókat, még több ilyen válogatás honosítására. Azután majd mi is válogatunk belőlük.

Petyaman:
Boldog Karácsonyt minden képregénymániákusnak és az egész Hálózsák gárdának!

Konrad:
StripSearch #1

Nagyszerű válogatás volt, komolyan mondom. Minden történet hozott egy színvonalát, a maguk nemében.
Mindegyik történet tetszett ez alól Neil Gaiman szöszenettei a kivételek, tőle azért többet vártam. De mikor született olyan válogatás amikor minden tetszett benne mindenkinek? Szóval szerintem ez egy nagyon jó ötlet és én szívesem olvasnám az ilyeneket a továbbiakban is. (Mondjuk én nem is kifejezetten a szuperhősös képregényeket kedvelem.)
Remélem nem vagyok egyedül ezzel.  

A fordítás, beírás a történetek nagyon jók voltak!
Hálás köszönetem!  
További Kellemes Ünnepeket!

Troll:
Frissülés: StripSearch #1
Boldog Karácsonyt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése