HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (250/416) > >>

Konrad:

--- Idézetet írta: Zerit ---heh, nem a velemenyek hianyarol van szo, a tovabbi homlokrancolast is sikerult elharitani
inkabb arrol van szo, hogy a valogatas ne egy ember izleset olelje fel, azaz tobb ertelme lenne tobben csinalni...
--- Idézet vége ---
Akkor ezt a válogatást egy ember válogatta?

Mindenesetre én szerintem is érdekessé teheti ha nem csak amerikai és francia alkotók kapnak teret.

Gabe:
Akkor oké, már megijedtem  . Nekem már van pár ötletem az esetleges folytatást illetően. Egyet azért leszögezhetünk: ebben nem lesznek szuperhősök.  . Inkább azt kellene elkerülni, hogy a HMM teljes befolyása alá kerüljön, mert akkor honosíthatnánk azokat kapásból is.  Reméllem páran kifejtik a véleményüket,  én előljáróban annyit vetnék fel, hogy a Francia és Amerikai képregények mellett teret kell adni más országok rajzólóinak is. És minnél szélesebb sávon kellene mozognia, úgy hogy ne csak egy-két műfaj legyen képviselve benne.  Például  szerintem a gyerek rész is jól elfér benne,  de  úgyanúgy  jöhetnek az ilyen furcsaságok is mint a mostani Gaiman.  Nameg a 18+-os jeleneteket is bele lehet tenni.

Oké, a gyerek-részhez nemigen lehet így hozzájutnia a célközönségének, dehát  ki az aki nem tudja még a kódot?  Ráadásul a mai gyerekeket nem hinném hogy érdeklik ezek az Asterix/Lucky/iznogud féle képregények, így úgyis csak a 20 fölöttiek olvassák azokat is gondolom.

Zerit:
heh, nem a velemenyek hianyarol van szo, a tovabbi homlokrancolast is sikerult elharitani
inkabb arrol van szo, hogy a valogatas ne egy ember izleset olelje fel, azaz tobb ertelme lenne tobben csinalni... kb ezen filoztam... sot ha van erdeklodo az olvasok kozott, otlet vagy valami mas teren szivesen vennem a segitseget.
nos nagyabbol ennyi

Gabe:
Igen? Kinek szúrja a szemét a képregény? Ha jól tudom minden le volt fixálva, sőt, a cuccok közül semmit nem foglalt le senki. Gaiman meg ráadásul amúgy is HZs-s cucc, a többi képregény jó részét meg olyan szinten a sírból kellett visszahozni (gyk: a legrosszabb scanek voltak amit valaha láttam), hogy nem hiszem hogy bárki érdemben foglalkozott volna velük. Esetleg az Iznoudot vitathatnák egyesek, de úgye nem szó nélkül  tettük bele azt sem  . Moebius szintén meg volt dumálva, így nem értem mi lehet a probléma.  Na mindegy, de ha valakinek mondanivalója van, az tegye meg azt a szívességet, hogy itt is elmondja, hogy legalább tudjunk rólla (vagy legalább is én is, mert a jelek szerint csúnyán lemaradtam az eseményekről). Vagy a honosítás mínősége nem ütné meg a színvonalat? Jó lenne tudni azért, mert eddig nem sok észrevétel született a belefektetett0 energiához képest.

Zerit:
a StripSearch egy halva szuletett gyerek
maga a project regebbre datalhato, sajnos idokozben modosult a vele foglalkozo csapat es maga az elkepzeles, lelkesedes is, mivel vagy masfel valogatasra valo anyag osszegyult, nem szerettuk volna a kukaba dobni, es igy, lesz ami lesz, megcsinaltunk egy "fuzetet"
kerdes, hogy mennyire van igeny egy inkabb tajekoztato jellegu fuzetecskere, mint a mar megszokott rendes kiadvanyok honositasara... foglalmam nincs, de ha erdektelen a dolog, akkor miert torjem magamat
egyes dolgok miatt mar rancoltak mas honositok a homlokukat, hogy bekerult ebbe a kiadasba... szal nem latom, hogy ki tolna vagy huzna a szekeret ennek a vallalkozasnak a tovabbiakban... hat ez az en velemenyem

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése