HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
KiD:
Jó volt a hét pszichopata. Bevallom arra számítottam, hogy hosszas előkészületek után ahogy felszállnak, kilövik őket, ami be is jött, de nem úgy, ahogy gondoltam. Köszi a honosításért!
talgaby:
Örülök, hogy tetszett. Végre sikerült bedobni egy olyan független képregényt, amiről senki se hallott, mégis elég népszerű lett.
Usagi Yojimbo:
Köszi az utolsó Barry Ween-t! :worship: :worship: :worship:
Sajnálom, hogy vége, de ez a sorozat legalább a mennyiség helyett a minőségre törekedett. Barry szobája sem semmi a Nagy Testvér poszterrel. A beszólások is tartották a színvonalat, tényleg méltó lezárás volt.
matrixhv:
Köszönet a Groo v3 5: Háborúszítás-ért! Nagyon tetszett. A bölcs sokra viheti, amíg ki tudja következtetni, hogy nincs a közelben Groo. Fantasztikus logika. :)
FZoli:
Elolvastam az Egy nyári vakációt, nagyon szép történet volt. Igaz ugyan falusi vagyok (manapság sajnos csak 1/3 részt), de át tudtam érezni a jeleneteket. Kiskorom nyarainak jó részét én is nagyanyáméknál töltöttem, ahol ugyan pecázás nem volt, de a tyúk- és kacsavágás rendszeresen. Olyan isteni májat azóta se ettem sehol. (És mind a mai napig jókat derülök a városiak :no offense: ilyen-olyan falusi kaják kapcsán előbújó "azt hogy lehet megenni?" szörnyülködésein. :lol:)
Köszönet a honosításért! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése