HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (25/416) > >>

keildavid:
Hihetetlen, hogy micsoda remek képregények vannak. Sherlock Holmes, Groo, Sergio Aragonés, azaz Co-Mix-os képregények, amiket régen olvastam is, de az jó ötlet, hogy ezek is elérhetők. ;)
Disney: Tetszik, hogy milyen sok Donald Kacsa, Miki Egér, Dagobert bácsi és más Disney-s képregények is vannak/lesznek.
80 dollár alatt a Föld körül: Hihetetlen, hogy pontosan olyannak hangzott, mint a Willy Fog 80 nap alatt a Föld körül.
Rózsaszín Párduc: Ez is milyen jó ötlet, hogy ilyen is lesz. :D Ez is nagy kedvencem volt, amikor még a régi időkben is voltak klasszikus rajzfilmek.
Képregénybe ugyan van nekem, csak azok hiányosak, de az jó hír, hogy fenn lesz majd minden része. ;)

matrixhv:
Köszönet Nektek és a volt CO-Mix-osoknak az Aragonés képregényekért.  :worship:

Kiemelni a Groo-t tudnám, aki agyatlan, mint mindíg.  :) A Solo 11 is kellemes meglepetés volt, hangosan röhögtem a 2 első képkockán (az a kutya, meg a Hibáztam volna? póló), de az egész oldal nagyon tetszett. A többi sztori is jó volt, jó kis válogatás ez a kiadvány.
Lépegetők... számomra ez volt a csúcspont  :). Remélem a Marvel és a DC agymenéses képregényeknek is meglesznek a beírói, mert ha olyasmi, mint a Lépegetők volt, akkor az valami haláli.

A Lánglovagok és a Mesélő képek is tetszettek, bár engem a másik három alkotás jobban megfogott.

matrixhv:
Köszönöm a Sergio Aragonés hetet, különösen Groo-t.  Eszméletlen, mint mindíg.  :)

talgaby:
Már több mint egy éve terv volt, de reménykedtem, hátha befutnak friss szkenek. Meg azóta megtanultam, hogyan próbáljak meg kihozni ezekből a régi vacakokból valami emberi szemnek majdnem elfogadhatót. Így most rögtön lett harminc feljavítható füzet, aminek a kétharmada már kész, szóval ez biztos menni fog havi szinten egy ideig.

matrixhv:
Köszönet a Rózsaszín Párducért! Az első pár szám megvan valahol, szerettem. Kellemes meglepetés, hogy belekezdtetek ebbe a sorozatba is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése