HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
stuka85:
Sirály a warhammeres sorozat ötlete és kivitelezése. Nagyon frankó köszike érte örök hála.
talgaby:
Reménykednél csak...
12 év alatt a fenéket... a kitöltő részek, azok. Azok idegesítőek is voltak. A rajzfilmjeik viszont közel se voltak ilyenek. Különbne is, a Pokémon is egész jó volt...
--- Idézet ---Tényleg, mi lenne ha a csaj nélkül is megtanulnál beírni, így a saját kezedbe vehetnéd a Vadócot ?
--- Idézet vége ---
Ez egy picit... félreérthetően hangzott. De hm... van egy ötletem...
Gabe:
Ami garantáltan az egyetem rovására menne, úgyhogy nem félek tőlle, tuti hogy végül nállam kötne ki ...
Iznogud: valóban, Zerit említette a kölyök-klubos dolgot. De istenem, az 12 év alattiaknak van , és erre kiderül hogy te pl. nézted . Az Izno ugyan frankó, de ugyan már, ki az aki mindig azt vadászta volna, hajnalban, pláne a retek klubon?
Bár így utólag nem lenne rossz leszedni valahonnan a ripjeit. Franciául láttam már azt is, dehát azzal nem sokra megyek.
Tényleg, mi lenne ha a csaj nélkül is megtanulnál beírni, így a saját kezedbe vehetnéd a Vadócot ? Akkor bizonyára gyorsabban haladna.
talgaby:
Khm... a Vadóc okhoz való lemondásom alapfeltétele volna, hogy haladjanak is... (Nem hagyom olyan könnyen magam.)
Egyébként asszem most egy elég rosszt hírt kell közölnöm veled : az Iznogudot garantáltan ismeri jópár ember az országban. Legalább egy évig ment a rajzfilmsorozata a Kölyökklubon. És ott el is mondták, hogy ez egy francia képregény. Én nem annak örültem, hogy megismerhettem, hanem annak, hogy felcsillant a reménysugár, hogy talán akad vki, aki honosítja.
--- Idézet ---szerzel egy dögös lány fordítót, akivel élőben dolgozhatom együtt, akkor szívesen bevállalok egy kis "franciázást"...
--- Idézet vége ---
Hm, inkább kitanulnám a beírást...
Gabe:
Nem, ez egy rövidítés .
Ki mondta hogy beírom? Hát nem elég, hogy széles közönség elé tártam az árút? Így most már nem egy kezemen, hanem a lábaimat is bevetve meg tudom számolni, hogy hányan tudják mi az az Iznogud. (jah, szójáték a neve: Is no good, a szultán kilétére utalva)
Egy könyvben 4db egyenként 8 oldalas sztori szerepel. 8 oldalon 1 hétig szöszöltem. 1 könyv 1 hónap, szorozva a tizenvalahány könyvel = kurvasok más képregény, ami beírás nélkül marad. Nameg hol az élvezet akkor? Egy dolog beírni valamit, más dolog hátradőlve kólát szörcsölve végigolvasni élvezettel... nekem meg ez kell. De ha lemondasz a Vadócokról, meg a mittomén mikről még, és szerzel egy dögös lány fordítót, akivel élőben dolgozhatom együtt, akkor szívesen bevállalok egy kis "franciázást"...
Rossz az aki rosszra gondol, természetesen (majdnem) a képregény nyelvére értem
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése