Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 863298 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2601 Dátum: 2009. December 01., 17:24:08 »
Idézetet írta: keildavid
A 11. oldal 2. panelen " Ti vagyok...az új mestereink?". ívagok szónál hiányzik egy "T" betű.
Hát igen, lektoraink ezek szerint megint nem voltak a helyzet magaslatán. De javítottam a hibát.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2600 Dátum: 2009. December 01., 16:49:09 »
Ezer köszönet Farek mester és Sepi a Marvel Kalanok Bosszú Angyalai 11-es  számért!        Tényleg van a történetben rengeteg akció és humor. Óriáslány kontra óriáskígyó. Hehe, ilyen még tényleg nem volt. Pókember poénjai pedig nagyon jók. Hehe, azokon jót nevettem. Főleg amikor azt játszotta, mintha irányítják őt és azt mondja:"Agyaaaak..." A 11. oldal 2. panelen " Ti vagyok...az új mestereink?". ívagok szónál hiányzik egy "T" betű.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2599 Dátum: 2009. December 01., 15:32:58 »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2598 Dátum: 2009. December 01., 09:01:03 »
Holdkő nem is mondta, hogy csak ők rendelkeznek ilyen erővel, csak példálózott
De igen, valószínűleg oda kerültek, ahová aztán majd Csodakapitány is. De azért az még arrébb van.
Vízió, mint Terminátor? Mármint Skynet? Nem is rossz összehasonlítás, a jövőben majd mglátjuk, hogy mennyire jó a párhuzam...
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2597 Dátum: 2009. November 24., 22:24:00 »
Én is köszönöm Farek mesternek és Gorgiasz-nak az Avengers vol.1. 238.-at!    
Kapi vezetése nélkül kicsit szétszórtnak tűnt a csapat...  
Űrróka Thanos tökéletes ellentéte! Nagy poén volt, ahogy nyavajgott!  
Áramszünet kemény ellenfél (lenne); a baj az, hogy agyilag (hogy mondjam szépen?) nem százas!  
Örültem, hogy elolvashattam az eredetét ill., hogy többet megtudhattam róla!  
(Szerintem csak elteleportáltak oda, ahová majd Csodakapitányt fogja zárni az Ostrom nevezetű történetfolyamban; abba a rejtélyes ,,sötét'' dimenzióba!)
Holdkő ismeretei hiányosak, nem csak Lepel (vagy Homály?) és Darkstar rendelkezik ilyen erővel, hanem bizony Kard társa, Köpeny is! (+Asylum, a Psionex tagja!)  
Vízió pedig átmegy Terminátorba, hataloméhes lett az android???

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2596 Dátum: 2009. November 24., 21:36:31 »
Köszönet Farek és Gorgiasz az újabb BA részért.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2595 Dátum: 2009. November 24., 18:39:54 »
Egyreszt köszönöm a hozzászólásokat, szívesen a honosítást.

Ja, sajnos az a baj a túl erős karakterekkel, mint amilyen Csodakapitány is, hogy nagyon nehez írni őket. De igen, ebben az időszakban, egeszen az Ostromig, illetve meg az Olümposzi törtenet után valóban nehezen tudnak vele mit kezdeni.

Annak pedig kifejezetten örülök, hogy ennyi embert erdekesl VÍzió további sorsa, olyan ertelemben, hogy ezek szerint talan olvastak róla, de magát a kepregenyt meg nem látták. Jó kis törtenet volt, a Pymes mellett ez volt az egyik oka, hogy a 200-astól kezdtem el a sorozatot. Mondjuk a vele való kavarás jó sokáig fog menni, illetve lesznek reszek, amikben nem, vagy csak egy-ket panel erejeig halad a törtenet, de nagyon jelentős lesz az Angyalok, es persze főleg Vízió eleteben.

Nem emlekszem, hogy volt-e arról szó, hogy Áramszünet es Holdkő hogy tertek vissza. Gondolom, miután Áramszüne magához tert a kábulatból, visszahozta őket.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2594 Dátum: 2009. November 24., 08:38:26 »
Köszönet Farek mesternek és Gorgiásznak ezt a részt is. Tetszett a hangulata ennek a résznek, jó időszak volt ez a bosszú angyalok történeteiben.
Az a bajom, hogy csodakapitányt szinte soha nem használták ki ez után az időszak után, pedig ebből a részből is látszik, mennyire emberivé tudták varázsolni az alkotók.
pl amikor a hajóvásárláskor elgondolkozik, vagy amikor Áramszünet és Holdkő eltűnik, és ő nem bírja végignézni. Áramszünet szerepének meg külön örültem, mert akármilyen dilinyos, birom azt a szereplőt, pedig elég kevés feltűnése volt.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2593 Dátum: 2009. November 24., 08:14:21 »
Üdv! Köszi az új részt Farek,gorgiasz!    
Tetszetős volt ez a rész,arról lehet tudni valamit,hogy Áramszünet és Holdkő,hogyan szabadultak ki ebből a fekete izéből?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2592 Dátum: 2009. November 23., 17:51:17 »
Kösz szépen! Hát úgy tűnik Viziónak kicsit hirtelen jött ez a nagy hatalom. Picit arra emlékeztetett a hangulat, mikor Jean Gray megkapta a Főnix erőt. Kiváncsi vagyok, itt is hasonlóan fog alakulni a történet. Remélem Vizió nem kattan meg (nagyon). a honosítás megint profi,  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2591 Dátum: 2009. November 23., 17:38:50 »
Ezer köszönet Farek és Gorgiasz A Bosszú Angyalai v1 238. számért!        Űrróka most vicces volt. Mert ő olyan viselkedett, mint egy kisgyerek, aki az izgalmat és botrányt várja. Hehehe, nem gondoltam volna, hogy ilyen módon viselkedett. Amazon esetén pedig a bámészkodok voltak vicces éd nagy zűrzavar is volt. Áramszünet története nagyon jó volt. Mert kiderült pontosan, hogy ki ő valójában és hogy honnan szerezte az a "szupererőt".
További sok sikert!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2590 Dátum: 2009. November 23., 17:36:49 »
Köszönöm Fareknek és Gorgiasznak az Avengers 238. részét.
És végre felébredt Vízió többszázéves álmából  Mondjuk igazatok volt tényleg nem így képzeltem el a visszatérését de végülis a lényeg az az hogy vissszatért. Viszont sajnos azt tapsztaltam hogy nagyon is megváltozott és nem jó irányba (legalábbis nálam) de sejtem hogy miért és mi lesz ezeknek a következménye valamikor. Holdkő pedig tudhatta volna hogy Áramszünet nem fog tudni normálisan koncentrálni azután hogy valami nyugtatóhoz hasonlóval megitatta. Persze gondolom hogy előbb-utóbb kiszabadulnak valahogy. Kíváncsi leszek hogy Vízió ezzel az új nagyobb térlátással miket fog még cselekedni. Várom a folytatást Sólyomszemmel.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2589 Dátum: 2009. November 23., 16:37:17 »

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2588 Dátum: 2009. November 11., 15:02:46 »
never ending story. Azzal a karddal erővel kell vágni. Erős a fém, erősebb a kard. De akármilyen jó az a ku..va kard  , erővel kell suhintanod. Ha csak kicsit meglegyinted, nem vág. Ha adamantium a kard és el akarsz vágni egy böhöm titánium kockát, akárki akármit mond, extrém erővel kell csapni. De fejezzük már ezt be...
Azt hiszem, már mindenki leírta háromszor, hogy miért neki van igaza.
Legyen a végszó az, hogy egy adamanium kontra titántömb meccshez emberfeletti erő kell.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2587 Dátum: 2009. November 11., 14:48:49 »
pont ezt írtam. egy jó kard úgy vágja az acélt, mint a papírt. Az adamantium pedig messze e fölött van.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2586 Dátum: 2009. November 11., 14:35:19 »
Igen. Ismerem. Elvágott egy üreges csövet. Nem pedig egy tömör, 100 kilós titánkockát. Nem minden működne a valóságban, ami a képregényben igen, ezt nem szabad elfelejtenünk.
MATEMATIKAI esélyt látok pusztán annak a megvalósulására, amit mondasz. Tehát nem zárom ki teljesen, de mondjuk csak 0,01 százalék esélyt látok rá.
Szerintem egy titántömb elvágásához (adamantium ide, vagy oda) emberfeletti erő kell.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 11., 14:45:20 írta turkia »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2585 Dátum: 2009. November 11., 14:25:11 »
Hogy a viharba ne tudnál. Ezt hívják katanapróbának.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2584 Dátum: 2009. November 11., 13:49:02 »
Ne haragudj. Nem. Ez szerintem biztosan nem így van. Nem tudnál átvágni egy 5 centis rezet egy acélkéssel. Egy csapásra biztosan nem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2583 Dátum: 2009. November 11., 13:43:03 »
Idézet
Attól, hogy van egy eszméletlen késed, nem vágsz vele át egy 5 centis réztömböt, vagy ha igen, megzavarodsz, mire végzel vele.
De. De, át tudsz. Akkor látom, mégse teljesen tiszta, milyen elven működik a kés. Pedig a legprimitívebb szerszám, ami létezik...
A kés elve a nyomásban rejlik. Avagy a kés éle egy kis felület, amire az emberi kar vagy bármi más erőt fejt ki egy nagyobb felületen. Mivel a kés egészén ugyanaz az erő megy át, így az élére is, így a sokkal kisebb felületen ható ugyanakkora erő sokkal nagyobb nyomást fejt ki a felületre, amit vág.
Na most, van egy olyan értéke minden anyagnak, hogy határfeszültség vagy (szakító)szilárdság, ami nyomásmértékegységben az a határ, amikor az anyag szerkezete megadja magát és az atomrácsa vagy molekulái fizikailag szétválnak. Vagyis elvágjuk, elnyírjuk, stb.
Van az adamantium, ami a Marvelben elméletileg közel végtelen szilárdsággal bír. Ebből van egy olyan penge, amit akármilyen vékonyra lehetett csiszolni, elvégre sose kopik el. Vagyis van egy késed, ami mindennél keményebb és mindennél élesebb. Egy normál ember erőkifejtésével a közel végtelen kis vágófelületen közel végtelen nagy nyomást lehet vele bármire kifejteni. Ennek vajon mi az eredménye? Mindent átvágunk.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2582 Dátum: 2009. November 11., 13:04:11 »
Hmmm, érdekes dolgok. Attól tartok, hogy ezt csak egy igazságügyi szakértő bevonásával dönthetnénk el. Az eddig leírt véleményemet tartom helyesnek, persze biztosak nem lehetünk semmiben.
 Szinte látom:
"Szakértő úr, a testemből előugró adamantium karmokkal el tudnék-e vágni egy 10 centis acéltestet?"

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2581 Dátum: 2009. November 11., 11:59:33 »
Idézetet írta: turkia
Attól, hogy van egy eszméletlen késed, nem vágsz vele át egy 5 centis réztömböt, vagy ha igen, megzavarodsz, mire végzel vele. Ugyanilyen az adamantium is, Rozsi nem tudna acéltömböt elvágni egy suhintással, ez biztos. Ehhez emberfeletti erő kell.

Ezzel is lehet azért vitatkozni.  Egyrészt mert rozsinak emberfeletti ereje van.  Másrészt, gondolj bele, hogy egy szamurájkard tökéletes meglendítésével milyen vágásokat lehet ejteni. Megfelelő erő és lendület. És most képzeld el ugyanezt egy nagyon jó szamurájkardnál 50x erősebb és élesebb fémmel, amit egy igen erős ember, igen nagy lendülettel megsuhint. Az arányokat kell csak levetíteni. Az adamantium a marvel szabályrendszer szerint 1000-es erősségű. Egy normál fém kb 20-30-as kategóriába tartozik maximum, a 40es már nagyon durván erős. Vagyis kb olyan lehet, mint amikor egy félig lefagyott vajtömböt akarnál elvágni konyhakéssel.
A kapitány és robot példája azért más, mert ott egy földinél jóval erősebb fémbe akartak beleállítani egy olyan eszközt, amit nem vágásra találtak ki. vagyis az arányok változnak, durván mintha fát akarnál életlen karddal vágni. Próbálom elképzelni az arányokat, de még lehet, hogy ez se közelíti meg.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 11., 12:00:01 írta grey gargoyle »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2580 Dátum: 2009. November 11., 09:25:21 »
Egy szónak is száz a vége: szerintem Galactus ÉL, bár lehet, hogy nem a mi fogalmaink szerint. Képes tanulni, mérlegelni. De kik vagyunk mi, hogy fel tudjuk fogni egy isteni lény természetét, fiziológiáját, motivációit???
Erre maximum egy hozzá hasonló, másik isteni lény képes. Én pl. értem.  

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2579 Dátum: 2009. November 11., 08:42:13 »
Kés: Farek és Grey Gargoyle véleményével értek egyet. Attól, hogy van egy eszméletlen késed, nem vágsz vele át egy 5 centis réztömböt, vagy ha igen, megzavarodsz, mire végzel vele. Ugyanilyen az adamantium is, Rozsi nem tudna acéltömböt elvágni egy suhintással, ez biztos. Ehhez emberfeletti erő kell.

Galactus: tegyük fel, hogy természeti jelenség. Oké. Azonban nem úgy kell elképzelni, mint egy hurrikán, amit 100 %-ban a természet irányít. Ő abban az értelemben véve természeti jelenség, hogy a természet alkotta. AZONBAN saját akarata van, saját belátásából cselekszik és mind mondottam, képes arra, hogy saját cselekedeteit mérlegelje és képes arra is, hogy kétséget, bizonytalanságot, tanácstalanságot érezzen. Mi ez, ha nem annak a bizonyítéka, hogy egy "élő természeti jelenség"?
Létrehozta a hírnököket, akik sorra elárulják. Előtte megvolt nélkülük is. Te írtad. Oké.
Erre azt tudom írni, hogy gyerekkoromban nem volt barátnőm. Elvoltam nélküle is. Aztán lett, de átvágott. Utána megint lett barátnőm. Akkor én is természeti jelenség vagyok?
Egy szónak is száz a vége: szerintem Galactus ÉL, bár lehet, hogy nem a mi fogalmaink szerint. Képes tanulni, mérlegelni. De kik vagyunk mi, hogy fel tudjuk fogni egy isteni lény természetét, fiziológiáját, motivációit???

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2578 Dátum: 2009. November 10., 22:12:14 »
Miért, a keresztény mitológiában Istennek miért van egy rakat arkangyala? Egy természeti erő is lehet természetből fakadóan lusta.
Idézet
Magyarán szerinted logikus, hogy a galactus mérhetetlen intelligenciája ellenére, az évmilliárdok alatt nem fejlődött semmit?
Amúgy igen. Az ilyen fokú tudás birtoklása egyben szinte biztosan az új ismeretek áramlásának szinte teljesen zéróra redukálódásával jár. Az emberiség is azért okosodik, mert ahányszor megleli valamire a választ, jól húsz új kérdés helyette. De egy jó példa mondjuk az elméleti fizika. Amikor Max Planck úgy döntött, elméleti fizikus lesz, a rokonai próbálták lebeszélni, mivel az a tudományág évtizedek óta egy dekát sem fejlődött, a tudósok gyakorlatilag nem csináltak semmit, csak leadták ugynazt az anyagot újra meg újra. Aztán Planck a kutatásai során megalkotta a kvantumelémlet alapjait, ma meg ott tartunk, hogy a sci-fik féregjáratokkal, alternatív világegyetemekkel és fénysebesség feletti utazással vannak tele. Most ha nem jön valaki, aki elkezd ezen a témán agyalni, lehet, nem zudnánk itt ülni a net előtt sem. És mindez azér,t mert egy tudományág képviselő azt gpondolták, mindent tudnak, amit tudni lehet.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #2577 Dátum: 2009. November 10., 22:02:49 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Magyarán szerinted logikus, hogy a galactus mérhetetlen intelligenciája ellenére, az évmilliárdok alatt nem fejlődött semmit?  szerintem ez elég irracionális.  Vagy inkább hihetetlen. De elképzelhető.  

szerk.: ja igen, és ha a galactus egy természeti erő, akkor minek neki társ?   a hurrikán sem barátokat keres, amikor elindul.
Az első kérdésedre épp az a válasz szerintem, hogy természeti erő. A másodikra meg az, hogy ezzel több füzetet lehet eladni.
"I'm so meta, even this acronym"

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2576 Dátum: 2009. November 10., 21:35:22 »
Idézetet írta: talgaby
Mielőtt elkezdenék ebbe belemenni, légyszíves idézd föl itt nekem, milyen elven működik a kés. Aztán gondolj bele, hogy
had válaszoljak erre:

Idézetet írta: talgaby
A pajzsa széle nem éles, hanem lekerekített, ezért pattan.
És most hogy a te példádnál maradjunk, próbáld meg ugyanazt a dolgot, egy éles és egy életlen késsel elvágni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ebben most kivételesen tényleg nincs igazad. Hiába tudja megfelelően dobni a kapi azt a pajzsot, ahhoz hogy egy elég kemény térgyba bele is álljon, ne csak lepattanjon róla megfelelő erőkifejtés kell.

Idézet
Na és? Én meg láttam már rengeteg tortát életemben, mégse tudom megsütni őket. A tanulás azzal jár, hogy fejlődsz. A fejlődés viszont nem egy kiváltó ok, hanem egy válaszreakció arra, hogy alkalmazkodj a megváltozott környezethez és életben maradj benne. A tanulás egyszerűen egy eleme a túlélésnek, ami azzal jár, hogy az egyed vagy a társadalom, esetleg a faj fejlődik általa. Ha nem tanulunk, nem fejlődünk, stagnálunk, és végül elpusztulunk egy nagyobb erő miatt. Nézz csak az emberiség történelmére, miért pusztultak el a nagy birodalmak (legkézenfekvőbebn Róma).
Galactus "születése" óta nem változott. Ugyanazokat az eszközöket használja ugyanazokkal a módszerekkel ugyanarra a célra. Összesen két dologról tudok ami változott az élete során: a Végső Semlegesítővel való találkozása és a hírnökök alkalmazása, mel utóbbi amúgy rmek példa arra,hogy képtelen tanulni, mert hiába árulta el sorra az összes, és hiába volt el nélkülük évmiliárdokat, sorra alkalmazza őket. Galactus egy nagy hatalmú természeti erő, nem egy élőlény. Galactus enm tud tanulni, mert nem kell tanulnia, ahogy egy hurrikánnak sem kell tanulnia, bármilyen marhaságokat is írtak a Twister c. filmbe (tudjátok, ahol egy tudós meg volt győződve róla, hogy a forgószelek sorozatgyilkosok).
Magyarán szerinted logikus, hogy a galactus mérhetetlen intelligenciája ellenére, az évmilliárdok alatt nem fejlődött semmit?  szerintem ez elég irracionális.  Vagy inkább hihetetlen. De elképzelhető.

szerk.: ja igen, és ha a galactus egy természeti erő, akkor minek neki társ?   a hurrikán sem barátokat keres, amikor elindul.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 10., 21:40:35 írta grey gargoyle »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2575 Dátum: 2009. November 10., 21:14:02 »
Azért biztos, hogy a különböző anyagok vágásához kell erőkifejtés is, hiszen azért a szupergonozsok általában mindenféle megahiperszuper fémekkel meg ötvözetekkel operálnak. És azért te sem ugyanúgy vágsz át egy darab vajon, meg egy kilós kenyéren.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2574 Dátum: 2009. November 10., 16:23:40 »
Idézet
Ahhoz, hogy átvágjak egy acéltömböt egy adamantium fegyverrel, emberfeletti erő kell.
Mielőtt elkezdenék ebbe belemenni, légyszíves idézd föl itt nekem, milyen elven működik a kés. Aztán gondolj bele, hogy
Idézet
Az adamantium elvileg a Marvel legellenállóbb féme, átvág mindent, ami nem adamantium.
Rakd össze a kettőt. Megérted, miért nem kell emberfeletti erő.
Idézet
Egyszer Ő mondja magáról E/3-ban, hogy "Galactus ötvenszer ötmilliárd világ pusztulását látta már."
Na és? Én meg láttam már rengeteg tortát életemben, mégse tudom megsütni őket. A tanulás azzal jár, hogy fejlődsz. A fejlődés viszont nem egy kiváltó ok, hanem egy válaszreakció arra, hogy alkalmazkodj a megváltozott környezethez és életben maradj benne. A tanulás egyszerűen egy eleme a túlélésnek, ami azzal jár, hogy az egyed vagy a társadalom, esetleg a faj fejlődik általa. Ha nem tanulunk, nem fejlődünk, stagnálunk, és végül elpusztulunk egy nagyobb erő miatt. Nézz csak az emberiség történelmére, miért pusztultak el a nagy birodalmak (legkézenfekvőbebn Róma).
Galactus "születése" óta nem változott. Ugyanazokat az eszközöket használja ugyanazokkal a módszerekkel ugyanarra a célra. Összesen két dologról tudok ami változott az élete során: a Végső Semlegesítővel való találkozása és a hírnökök alkalmazása, mel utóbbi amúgy rmek példa arra,hogy képtelen tanulni, mert hiába árulta el sorra az összes, és hiába volt el nélkülük évmiliárdokat, sorra alkalmazza őket. Galactus egy nagy hatalmú természeti erő, nem egy élőlény. Galactus enm tud tanulni, mert nem kell tanulnia, ahogy egy hurrikánnak sem kell tanulnia, bármilyen marhaságokat is írtak a Twister c. filmbe (tudjátok, ahol egy tudós meg volt győződve róla, hogy a forgószelek sorozatgyilkosok).
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 10., 16:25:08 írta talgaby »

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2573 Dátum: 2009. November 10., 16:02:15 »
Memória-csap. Tényleg, akkor a Marvel is ezt találta ki. Na tessék, tudok a Marvel fejével gondolkodni. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy tudok ugyanannyi pénzt is elkölteni, mint ők.

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2572 Dátum: 2009. November 10., 15:54:45 »
A robot, amit Galactus küldött le, nyilván valami szuper ötvözet. A Kapitány pajzsát is ismerjük, felőlem simán lehet ellenállóbb, mint a gagyi harcirobot anyaga.
DE!
Ezzel az a bajom, mint Rozsi karmaival. Először leszögezném, hogy Rozsomákot nagyon szeretem, csak próbálok reálisan gondolkodni. Az adamantium elvileg a Marvel legellenállóbb féme, átvág mindent, ami nem adamantium.
Ahhoz, hogy átvágjak egy acéltömböt egy adamantium fegyverrel, emberfeletti erő kell. Attól, hogy az adamanium nem törik el ekkor, még nagyon nagy erő kell, mert nem elég, ha csak simán szuperfém. Nem? Szerintem legalább egy 10-es erőkategória kellene a Rozsi-féle acélhasogatásokhoz. Szerintem más a helyzet, mint a karton-konyhakés esetben. Mindegy, szemet hunyok, mert nagyon jó szereplő.
Kapi ezért szerintem, aki csak ember, nem tudná megsérteni Galactus robotját, hiába ott van neki a pajzs. Nem vitás, hogy a pajzs átvágná a robotot, de ahhoz Pókember ereje kellene SZERINTEM.

Teljesen igazad van. Baki volt.

Galactussal kapcsolatban meg gondolj csak arra hogy Strange hogy győzte le egyszer. A galactus elméje nagyrészét elzárja, hogy a megélt tapasztaltok ne őrjítsék meg teljesen, szóval tudatosan törli vagy elzárja a memóriája egy részét.