Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 930396 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2451 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:39:40 »
A nyakamat nem tenném rá, de ha jól tudom, akkor ő itt már Kvazár volt. Ha jól sejtem, akkor azért távozott a Projekttől, mert a Kígyó Koronával (Serpent Crown) volt valami kaland a projektben, és őt az nagyon megviselte. Azt hiszem, Pókember is arra a történetre utalt, amikor mondta, hogy ő márt járt itt Lénnyel együtt.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2450 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:22:36 »
Akkor mégis jól gondoltam, hogy ő az a Kvazár. Bár tudom, ő még nem lett Kvazár a jelen történetben. Csak a későbbiek derült ki. A Chronopolison olvasható Kvazár 1-4. részéből már tudom, hogyan keletkezett.
Ja, az igaz, hogy a magyarul megjelent képregényekkel kevesebb vele a meló. Csak a borítót és a csillaggal kijelölt utalásokat kell átszerkeszteni.
Köszi a választ Farek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 28., 14:23:15 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2449 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:13:36 »
Igen, keildavid, ő bizony Kvazár.

És igen, a magyarul is megjelent részeket ha nem is feltétlenül egyben, de a jövőben is majd nagyobb adagokban szándékozunk kitenni. Elvégre kevesebb vele a meló, jobban lehet haladni

Ja, Asys, Csodakapitány elég tápos karakter, csíptem is mindig. Azért, mint az pl. az Ostromból kiderült, őt is lehet szívatni, de előbb-utóbb visszavág, és akkor...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2448 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:02:13 »
Nagyon jó ez a dupla adag Bosszú Angyalai képregény. Persze értem, hogy azért került ki kettő, mert ezek magyarul megjelent 1993-ban papíron és ti kiraktátok ezeket is.
Pókember nagyon vicces volt. Amazon is az volt. Űrróka pedig eléggé furcsa volt, mert ő azt mondta, hogy "Parlamenti képviselő? Hát az meg mi a csuda?" Hehe, nagyon vicces volt. Ha jól látom megjelent Holdkő és Áramszünet. Úgy tudom ők még visszatérnek valamikor. A végén van a Marvel Adatbank. Az is nagyon jó volt. Nosztalgikus és volt pár infó Amerika Kapitányról is, hogy kik találták ki és hogy Stan Lee később a Bosszú Angyalaiba is szerepeltette(A HZS-n itt olvasható Bosszú Angyalai 4. számra volt szó) és azóta is Amerika Kapitány lett a Bosszú Angyal tagja és vezérük.
Feltűnt egy bizonyos Wendell Vaughan név. Netán ugyanarról a személyről van szó, aki később a Kvazár lett?
A magyarul is megjelent Bosszú Angyalai történeteket ti is egyszerre akarjátok kirakni, ahogy ezt a Transformersnél is volt?
Ezer köszönet Farek mester és Gorgiasz eme dupla adag Bosszú Angyalai képregényért!      További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2447 Dátum: 2009. Szeptember 28., 13:49:43 »
Köszönöm a honosítóknak az Avengers vol.1. két részét (236.-237.)!      
Pókember nagyon nagy arc volt; a humora sokat dobott a story(ko)n!  
Rinó fájdalmasan vette tudomásul, hogy nem jó dolog Amazon öklével találkozni...  
Csodakapitány (Foton) hasznos (és erős) tag!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2446 Dátum: 2009. Szeptember 28., 11:38:23 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2445 Dátum: 2009. Szeptember 25., 20:00:22 »
Egyáltalán nem vagyok meglepve azon a Fekete Villám szándékairól kiderült. Egy faszi aki majd 50 éve kussban van (gyilkolna a hangjával, na persze   ) az vagy szerzetes, vagy sötét titkok tudója.  

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2444 Dátum: 2009. Szeptember 25., 18:34:46 »
Idézetet írta: Farek
Basszus, már korábban is volt eszembe, csak elfelejtettem ideírni. Nem tudom, hogy hanyan vannak itt, akik képben vannak a most futó Angyali sorozatokkal, de rájöttem, hogy Fekete Villám, megy úgy az Embertelenk/Nememberek korántsem olyan jó fejek, mint azt az ember hitte volna.
A Mighty egyik nemrégi részében, amiben a mostani történet elindult, kiderült, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Villám úgy került hatalomra, mert megdöntötte az előző uralkodó hatalmát. Viszont miért is? Azért, mert kifogásolta, hogy az eldugta a rabszolgakészítő gépet, amivel az embereket az uralmuk alá hajthatnák!!!  Basszus, azért csak lestem, hogy így álltak hozzá. Aztán meg persze adták a visszavonult, az emberektől elszigetelődésre vágyó népet... Persze, mert be voltak szarva.  [/span]

Micsoda?
Hog Fekete Villám ezért vette át a hatalmat? Hát ez egyáltalán nem lenne jellemző arra a Fekete Villámra akit én ismertem. Ő mindig is az Embertelenek és az emberek békés együttélését akarta.
Szegény Stan Lee mit gondolhat erről.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2443 Dátum: 2009. Szeptember 25., 16:34:23 »
az rendben, azzal nincs is gond, de én eddig azt hittem, hogy valamilyen nemes ok miatt fordult vele szembe. Hát nem...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2442 Dátum: 2009. Szeptember 25., 16:24:21 »
Ööö... az eddig is ismert volt, hogy Blackagar a saját apjától ragadta el erővel a trónt...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2441 Dátum: 2009. Szeptember 25., 15:44:10 »
Basszus, már korábban is volt eszembe, csak elfelejtettem ideírni. Nem tudom, hogy hanyan vannak itt, akik képben vannak a most futó Angyali sorozatokkal, de rájöttem, hogy Fekete Villám, megy úgy az Embertelenk/Nememberek korántsem olyan jó fejek, mint azt az ember hitte volna.
A Mighty egyik nemrégi részében, amiben a mostani történet elindult, kiderült, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Villám úgy került hatalomra, mert megdöntötte az előző uralkodó hatalmát. Viszont miért is? Azért, mert kifogásolta, hogy az eldugta a rabszolgakészítő gépet, amivel az embereket az uralmuk alá hajthatnák!!!   Basszus, azért csak lestem, hogy így álltak hozzá. Aztán meg persze adták a visszavonult, az emberektől elszigetelődésre vágyó népet... Persze, mert be voltak szarva. [/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2440 Dátum: 2009. Szeptember 23., 18:54:47 »
Igazság szerint a mi terveink azok a jövő év második felére időzítik, de annyi minden közbejöhet még, hogy csak az a biztos, ami már kikerült. De előzetesen ez lenne a terv.

Nem elérhető Mercyful Fajd

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #2439 Dátum: 2009. Szeptember 23., 08:27:12 »
Az remek lesz. remélem hamarabb bekövetkezik mintsem, hogy odáig jutok az eredetiben (8-as számnál tartok:) )
kösz a választ
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 23., 08:27:48 írta Mercyful Fajd »
Hideg a fagyi

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2438 Dátum: 2009. Szeptember 22., 09:09:37 »
Igen, azt hiszem Ricket már ölte meg Csodakapitány (szia Kaine! ), mármint Genis-Vell. Áldassék a neve!!!

És hogyne terveznénk folytatni! Csak még szeretném ha elérnénk oda időben a sima sorozatnál, hogy aztán futhasson párhuzamosan. Ez pedig azt jelenti, hogy a 254. szám után kapcsolódunk be a nyugati parti Angyalok 2. sorozatával.

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2437 Dátum: 2009. Szeptember 21., 19:50:21 »
Hát igen Rick for president!!! Most kedvet is kaptam elolvasni egy Rick Jones doksit megyek keresek egyet, kiváncsi vagyok pl halt e már meg

szerkeztés:
viszont hogy ne csak offoljak: tetszettek a nyugati partos fordítások is kár , hogy csak a bevezető mini és a galaktikus vihar részei vannak fenn. Nem is tervezitek azt folytatni?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 21., 19:54:31 írta Mercyful Fajd »
Hideg a fagyi

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2436 Dátum: 2009. Szeptember 21., 10:10:32 »
Idézetet írta: Mercyful Fajd
2.szám könyfakasztó jelenete amikor Ürfantom nagy megdöbbentö coming outjára Rick csak annyit mond: gondolhattam volna! Csak azt tudnám honnan
Mert ő Rick...  
Nyilván arra gondol, hogy sejthette volna, hogy nem az igazi Hulk az. De őt ismerve nem lehetünk benne biztos. Csak az kár, hogy az Űrfantom nem akarta eltüntetni a kényelmetlen szemtanút...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2435 Dátum: 2009. Szeptember 20., 14:37:42 »
Értem akkor nem lesz nehéz megtalálnom.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2434 Dátum: 2009. Szeptember 20., 12:59:58 »
Rögtön a jegypénztár mellett.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2433 Dátum: 2009. Szeptember 20., 12:46:47 »
Megpróbálok sietni ha még van 20 akkor szerintem még odaérek időben. Csak annyi kérdésem lenne hogy a börzén belül hol tudom megvenni?

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #2432 Dátum: 2009. Szeptember 20., 12:37:06 »
Idézetet írta: Amondin
Egész jó a könyvesboltban 2500 volt így legalább 500 forintot megtakarítok. Remélem még fog maradni.
Nagyjából 20 darabom van még belőle itthon, úgyhogy ha nem jössz a börzére túl későn, alighanem lesz még belőle.

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2431 Dátum: 2009. Szeptember 20., 12:30:32 »
hát azóta minden reggel csalódás ér, amiért nincs otthon semmi új szagú képregény.
Kezdek besüppedni, ezért, hogy megmentsem halhatatlan lelkem a fájdalomtól, elkezdtem olvasni az angyalokat az első számtól, (angolul) (így már csak az F4 hiányzik a marvel-klasszikusuk közül)

2.szám könyfakasztó jelenete amikor Ürfantom nagy megdöbbentö coming outjára Rick csak annyit mond: gondolhattam volna! Csak azt tudnám honnan
(gondolom amikor a forditás felkerült ide már volt róla szó)
no mindegy jó bosszúállást!
Hideg a fagyi

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2430 Dátum: 2009. Szeptember 17., 09:08:55 »
Idézetet írta: Mercyful Fajd
Most jutt eszembe, tegnap megvettem de mikor hazaértem olyan fáradt voltam, hogy elő se vettem. Jól indul a nap, van egy olvasatlan képregényem itthon:)
Soha ne legyen ennél nagyobb problémád

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2429 Dátum: 2009. Szeptember 17., 06:57:13 »
Én az egyik országos könyvesbolthálózatnál szoktam venni, Ott talán még van mindegyikből. Bár tegnap mikor vettem a mutánsvilág második kötetét nem ellenőriztem, van e Káosz.
-Ezért fontos, hogy mindig naprakészen olvassa az ember a fórumot.-

Most jutt eszembe, tegnap megvettem de mikor hazaértem olyan fáradt voltam, hogy elő se vettem. Jól indul a nap, van egy olvasatlan képregényem itthon:)
hát megyek is dolgom van
há-há
Hideg a fagyi

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2428 Dátum: 2009. Szeptember 16., 17:39:05 »
Egész jó a könyvesboltban 2500 volt így legalább 500 forintot megtakarítok. Remélem még fog maradni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2427 Dátum: 2009. Szeptember 16., 17:32:46 »
Elvileg 2000 forint.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2426 Dátum: 2009. Szeptember 16., 17:16:34 »
Igyekszem én de valószínűleg a börze előtt nem fogom tudni már megszerezni, de ha ott még lesz akkor megveszem. Úgy milyen árban lesz csak hogy tudjam mennyire spóroljak.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2425 Dátum: 2009. Szeptember 16., 07:36:12 »
A Káoszt még a börzén is betudod szerezni, a kiadónak még van pár példány belőle. Valamint kapsz rá egy kis kedvezményt is. Egyébként igyekezz a beszerzéssel, mert ha jól tudom, már nincsen olyan sok belőle.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2424 Dátum: 2009. Szeptember 15., 20:42:09 »
Idézetet írta: Farek
Ja, és mivel úgy néz ki, hogy idén is lesz a börzén HálóZsákos asztal, ezért ha valaki szeretne egy autogramot kérni a BA:Káosz kötetbe, akkor állok elébe  Egyet már kiosztottam vagy két éve, Trollnak, szóval már rutinosan osztogatom

Ha el tudok menni akkor én is kérek egyet. Csak az a baj hogy még mindig nincsen meg a Káosz mikor legutóbb voltam könyvesoltban akkor vagy már nem volt vagy soha nem is volt abban a boltban  . De egy másik képregény vagy egy sima lap is megteszi.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2423 Dátum: 2009. Szeptember 14., 20:48:29 »
én akkor kérek egyet
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2422 Dátum: 2009. Szeptember 14., 20:33:08 »
Ja, és mivel úgy néz ki, hogy idén is lesz a börzén HálóZsákos asztal, ezért ha valaki szeretne egy autogramot kérni a BA:Káosz kötetbe, akkor állok elébe  Egyet már kiosztottam vagy két éve, Trollnak, szóval már rutinosan osztogatom