Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 926521 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1911 Dátum: 2009. Március 25., 14:34:52 »
Pókemberen kívül az Avengers történeteiért rajongok már pici hülyegyerek korom óta, és azóta csak annyi változott, hogy már nem vagyok pici.   Én is rendkívüli izgalommal várom az új/klasszikus részeket, és ezúton is köszönet nektek az eddigi rendkívül színvonalas és értékes munkáért. A héten már elkezdtem visszafelé olvasni a régebben feltett történeteket is.  

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1910 Dátum: 2009. Március 25., 14:04:26 »
Akkor a következő időszakot szeretni fogod, mert innentől egy jó darabig stabil és fontso tagja lesz a csapatnak. Illetve nézd meg a már fent lévő számok közül a 281-285. számokat, ahol szintén elég komoly szerepe van. De persze nem muszáj előrerohanni
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 25., 14:04:48 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
Avengers képregények
« Válasz #1909 Dátum: 2009. Március 25., 13:39:17 »
Üdv,kössz  Csoda Kapitány bemutatkozzását.Azért is mert ö,az egyik kedvencem

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1908 Dátum: 2009. Március 25., 10:40:09 »
Idézetet írta: SithLord
Még egy észrevétel gorgiasznak,légy szíves legközelebb egy kicsit nagyobb betűvel próbálj beírni,ha lehet,köszi.

Először is köszönöm az észrevételt/véleményt.
Na  most,mivel  a következő szám már gyakorlatilag  kész így a 228.szám esetében is marad ez a betű méret.
Azonban,a 229.szám esetében meglátom mit tehetek,ha megoldható növelem  0,5-1 egységel  a betűk méretét.
Amit (biztosra) ígérhetek,a 229.számtól,az az egységesebb és szerintem szebb minőségű képek. Hála Farek szkenjeinek.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1907 Dátum: 2009. Március 25., 10:05:53 »
Ó, igen, Sólyomszem nagyon rosszul viselte a kezdetektől fogva, ha úgy érezte, hogy valaki irányítani akarja. Kapival való összecsapásai már-már legendásak.  És azt is nagyon rosszul viseli, ha egy erős nő van a környezetében. Bár nem igazán értem, én valahogy ki tudnék békülni Amazonnal...
Egyébként most, hogy így belegondolok, szerintem ő mélyen nagyon sokáig úgy érezte, hogy neki meg kell felelnei, és folyamatosan bizonyítania kell, hiszen végül is csak egy ember, klasszikus értelemben vett szuperképességek nélkül, aki csupa nagyágyúval van körülvéve. Szóval szerintem simán volt benne rejtett kisebbségi érzés.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1906 Dátum: 2009. Március 25., 09:19:24 »
Üdv!Kösz az új B.A.-t Farek és gorgiasz!    
Figyelemreméltó,hogy menyire nem bírja Sólyomszem mikor a nők magyaráznak neki..  
Jó kis összefoglaló szám volt ez Pym dokiról,remélem hamar lebukik Tojásfej,és kiderül az igazság!
Még egy észrevétel gorgiasznak,légy szíves legközelebb egy kicsit nagyobb betűvel próbálj beírni,ha lehet,köszi.  
Kiváncsian várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1905 Dátum: 2009. Március 25., 07:38:44 »
Igen Farek,nekem tetszett ez az összefoglaló élettörténet Henry"Hank"Pymről!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 25., 07:39:11 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1904 Dátum: 2009. Március 24., 23:54:20 »
Szívesen, és mi is köszönjük mindenkinek a véleményezést. Ahogy gorgiasz is említette, Tojásfej tovább kavarja a következő részekben a kavarni valót, szóval nem lesz szimpatikusabb, mint most
Pym-nek valóban nem egyszerű múltja volt. És majd amikor végre elindul a nyugati parti Angyalok története is (talán, de csak talán még akár idén is, szorítsatok ), további csavarok lesznek benne. És remélem mindenki értékelte (a képregényen kívül persze ), hogy komoly magyar kapcsolata van az életének!

És keildavid, ha tetszett ez az összefoglaló élettörténet, akkor szerintem szeretni fogod Skarlát Boszorkány történetét is, ami hamarosan, egész pontosan a 234-ik számban lesz elmesélve.

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #1903 Dátum: 2009. Március 24., 20:56:09 »
Köszi az Angyalokat, jó volt, várjuk a folytatást.

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1902 Dátum: 2009. Március 24., 20:04:03 »
Idézetet írta: Asys
Köszönöm Farek-nak és Gorgiasz-nak az Avengers 227.-et!    
Jó kis visszaemlékezés volt benne!(Szegény Pym-nak mozgalmas múltja van...)
Eléggé irritáló fazon ez a Tojásfej(ű)!

Örülök,hogy tetszett ez a szám.
A történet folytatása hoz még egy-két nem várt fordulatot!  
Ha már most nem kedveled Tojásfejet,kíváncsi vagyok a következő
szám végére mi lesz a véleményed róla.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 24., 20:05:20 írta gorgiasz »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1901 Dátum: 2009. Március 24., 19:32:48 »
Én is szeretném megköszönni, remek képregényt olvashattam. Farek és Gorgiasz  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1900 Dátum: 2009. Március 24., 18:46:15 »
Köszönöm Farek-nak és Gorgiasz-nak az Avengers 227.-et!    
Jó kis visszaemlékezés volt benne!(Szegény Pym-nak mozgalmas múltja van...)
Eléggé irritáló fazon ez a Tojásfej(ű)!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1899 Dátum: 2009. Március 24., 18:43:51 »
Itt meg tudhatunk Henry Pymről,hogy kezdődött a szuperhős karriere.És szomorú,tragikus volt a múltja.
Az első feleségéről,az Ultron létrejöttéről!Ez a történet nagyszerű,fantasztikus!
Több álnéven is szerepelt,mint Hangya,Óriás ,Góliát és fullánk.
Sok sikert Hálózsák csapat!Kiváncsi vagyok az izgalmas folytatásra!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 24., 18:46:05 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1898 Dátum: 2009. Március 24., 17:06:41 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1897 Dátum: 2009. Március 21., 14:18:48 »
Avengers Forever történet lepontozva!!!  
Természetesen mindenből a max.-ot adtam!
Az egyik legjobb Marvel-story az oldalon!
(Nekem benne van az első háromban!A másik kettő: a Galaktikus Vihar és a Hulk világa!)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1896 Dátum: 2009. Március 21., 08:49:22 »
A bulldórös poénnák már nem emlékszem mi volt az eredetije (majd esetleg megnézem), de valami Hulk-féle szójáték volt, ezért igyekeztem vissazadni, nagyon örülök, hogy ennyire tetszett itt midenkinek.

Igen, Loki a következő részekben komolyabb szerephez jut, elég zord kis csapatot hoz majd össze. csak várjátok, és megkapjátok

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1895 Dátum: 2009. Március 20., 15:48:33 »
Elolvastam az MK Bosszú Angyalai  #07-et, nagyon tetszett. Jó volt látni, hogy az Angyalok nem mindig csak szuperbűnözőket gyepálnak, hanem árvíz sújtotta embereknek is segítenek, ez jó példa a gyerekeknek.  Cain Marco Bulldózerré válását is érdekesen mutatták be, de ahogy megkapta az erejét a templomban, rákerült a Bulldózer-ruha automatikusan?  A Bulldó-sör-ös poén, amit már többen említettek előttem, nekem is bejött, Hulk most is hozta a formáját. Nem ért valami sokat, hogy Kapi nyugalomra intette Banner-t, de hát a jó szándék a fontos.  A végén most volt ugye egy csattanó is, bevallom én nem számítottam rá, hogy ez a Loquito valójában Loki... A rajzok is egész jók voltak, tetszettek!! A folytatás is remélem lesz ennyire jó, a honosításért köszönet nektek, Predash és Farek!!  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 20., 15:49:19 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1894 Dátum: 2009. Március 19., 21:41:04 »
Idézetet írta: Asys
Persze,hogy olvastam!  
Kihagyhatatlan történet;szerintem az egyik legjobb Marvel story!  
Sok kérdésre választ kaptam az olvasása közben!
Anno ódákat zengtem róla a Chronopolis fórumán!Kaptam is miatta rendesen;sajna akkor még nem voltam bejelentkezve ide a Zsákra!
Mégsem láttam, hogy értékelted volna...  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1893 Dátum: 2009. Március 17., 14:26:29 »
Idézetet írta: gorgiasz
Szkenek szempontjából én „csak” a 200.szám feleiteket utasítottam vissza, mert azok a szkenjeim aránylag jók.
De ezek szerint,Farek ráharapott a dologra és nekilátunk a régi számoknak is.  
Ezekhez viszont szívesen veszek jobb minőségű szkent mert 200. szám alatti szkenjeim kimondottan rosszak.
Neki, de csak válogatva, mint mondottam volt. Ja, és a 12. utáni számok nekem sincsenek meg, vagy maximum a 70-es évek utánnyomásában, szóval majd meglátjuk. De azért örömteli, hogy visszatérünk néha-néha a gyökerekhez is.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1892 Dátum: 2009. Március 17., 14:26:13 »
A 200 felettiek is elég randák, Farek újságjaiból hamarabb tudnál egy 1280-as, jó minőségűt csinálni, mint az elérhető kisfelbontású változatok feljavítgatásával, hidd el.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1891 Dátum: 2009. Március 17., 14:04:48 »
Idézetet írta: talgaby
Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a keményfedelessé átköttetésére, akkor nyugodtan szétvághatod.  Az első részek meg nem olyan vészesek, de a Classic szkenjei már nagyobb felbontásúak és még ennél is szebbek. (Meg én nem sajnálnám, ha megszabadítanánk a Silver age-es képregényeket ettől az egyen-AstroCitytől.)

Idézetet írta: Farek
Na!!! Minek nézel? Farek vagyok, nem hülye!

Ja, és Gorgiasznak felajánlottam, hogy szkennelek, de azt mondta, hogy nem kell. Természetesen az ajánlat még mindig áll, ha valami gynegébb minőség kerül a keze ügyébe.

Ja, és átfutottam a korai történeteket, fejben már összeállt pár sztori, ami biztosan sorra kerül még a 100 alatti időszakból: első Mesterbűnözők, Kang, Zémó végzete, új csapatfelállás, Dr. Doom (!), Ultron. Szóval lesz nyalánkság. De ez csak válogatás lesz, és alapvetően a jelenlegi folyamat megy tovább, szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre  (Majd talán egyszer...)

Talgaby szívesen újra beírom majd őket,ha  van rá igény,de természetesen nem az újak rovására.

Szkenek szempontjából én „csak” a 200.szám feleiteket utasítottam vissza, mert azok a szkenjeim aránylag jók.
De ezek szerint,Farek ráharapott a dologra és nekilátunk a régi számoknak is.  
Ezekhez viszont szívesen veszek jobb minőségű szkent mert 200. szám alatti szkenjeim kimondottan rosszak.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 17., 14:05:33 írta gorgiasz »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1890 Dátum: 2009. Március 17., 13:33:11 »
Idézet
szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre smiley.gif (Majd talán egyszer...)
Na amíg én itt vagyok, addig tuti nem lesz olyan...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1889 Dátum: 2009. Március 17., 13:28:54 »
Na!!! Minek nézel? Farek vagyok, nem hülye!

Ja, és Gorgiasznak felajánlottam, hogy szkennelek, de azt mondta, hogy nem kell. Természetesen az ajánlat még mindig áll, ha valami gynegébb minőség kerül a keze ügyébe.

Ja, és átfutottam a korai történeteket, fejben már összeállt pár sztori, ami biztosan sorra kerül még a 100 alatti időszakból: első Mesterbűnözők, Kang, Zémó végzete, új csapatfelállás, Dr. Doom (!), Ultron. Szóval lesz nyalánkság. De ez csak válogatás lesz, és alapvetően a jelenlegi folyamat megy tovább, szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre  (Majd talán egyszer...)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1888 Dátum: 2009. Március 17., 13:28:16 »
Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a keményfedelessé átköttetésére, akkor nyugodtan szétvághatod.  Az első részek meg nem olyan vészesek, de a Classic szkenjei már nagyobb felbontásúak és még ennél is szebbek. (Meg én nem sajnálnám, ha megszabadítanánk a Silver age-es képregényeket ettől az egyen-AstroCitytől.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1887 Dátum: 2009. Március 17., 13:22:08 »
Csak ne olyanokat akarj szkennelni, amik elérhetőek normális minőségben, hanem olyat amiből csak szar van. És a 200 felettiek majdnem mind ilyenek.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1886 Dátum: 2009. Március 17., 13:19:34 »
Tudom, úgy értettem, hogy 6-tól tudom szkennelni. De az első négyhez én már nem nyúlnék, mondom, hacsak nem kritikán aluliak, de nem úgy emlékszem rájuk.
Hogy én egy saját TPB-t széthajtsak, uram bocsá' szétszedjek szkennelés céljából??? Nincs az az ég.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1885 Dátum: 2009. Március 17., 13:12:31 »
Csak annak nem lenne olyan minősége, mint a reprintek szkennjeinek.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1884 Dátum: 2009. Március 17., 13:10:31 »
Ha jól emlékszem, akkor az első 4 szám, ami kiment - de legalábbis az 1. - baromi jó minőségű szkennben volt, szóval megmondom őszintén, hacsak a közönség meg mi úgy nem ítéljük, hogy gyalázatos a minőség, akkor azokat szépen hagynám, ahogy most vannak, és folytatnám a 6-os számmal, a Mesterbűnözőkkel. És igen, a 6-tól kezdve nekem is megvannak a 12 számot megért Avengers Classic részei - az első öt még régi Masterworks TPB-ben -, szóval még a saját szkenn sem feltétlenül akadály
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 17., 13:11:28 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1883 Dátum: 2009. Március 17., 13:02:33 »
A legelslegelső történeteknél én mondjuk javasolnám az első akárhány számot megcsinálni, újrabeírással, mert az Avengers Classic c., sajna rövid éltű sorozatnak hála csodás digitális változatok léteznek a reprintjeikből.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1882 Dátum: 2009. Március 17., 09:54:36 »
Gery: emlékszem, valahol, talán a K.Net fórumán már láttam ezt a listát  És nem, nem hülyeség, teljesen igazad van a véleményeddel, felesleges minden gyenge részt közölni. És igen, igazad van, ezek valóban jó történetek, de azért én nem hagynám ki belőle pl. Pym sorsának alakulásást, ami a következő számok tartalma, valamint Vízió világuralnmi törekvéseit. Igazság szerint annak idején azért kezdtem el a 200-tól a történeteket egyben (pár valóban gyenge töltelékrész kihagyásával), mert szerintem innentől kezdve hosszú éveken keresztül nagyon jó történetek követték egymást ebben az időszakban, viszonylag kis hullámzással (pl. a 218-as, amit torkomon a késsel sem lettem volna hajlandó betenni...),szóval itt nem áll már igazán szándékomban kihagyni bármi is.
A régebbi történetek tekintetében pedig még nem egészen kristályosodtt ki a dolog, de jól látod a dolgot, valószínűleg valóban válogatás lesz a korai történetekből, mert azért mindent tényleg képtelenség lenne elkészíteni, bármennyire is szeretném. Szóval az általad említettek is biztos lesznek, de azért alapvetően az elejéről akarok haladni, illetve folytatni onnan, ahol abbahagytuk, olyan történetekkel, mint pl. a Mesterbűnözők első feltűnése Zémó Báró vezetésével, vagy pl. Kang első megjelenése. Remélem, ezek is elnyerik majd a tetszésedet.

jukjuk: igen, az MK Angyalok életében a rajzolók váltása nekem sem mindig jött be, de a történetek mindig is kárpótoltak esetlegesen ezekért. És igen, valóban nagyon egyben van ez a vonal, nem véletlen, hogy az egyik legjobb és legstabilabb színvonalú BA történet jelenleg nagyon sokak szerint. Hidd el, megéri várni a folytatásra.

És szívesen, nektek és minden más olvasónak is, illetve mi is köszönjük, hogy elolvassátok és véleményezitek őket.