Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 922705 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1791 Dátum: 2008. December 30., 12:17:10 »
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v2 #07-12 TPB Farek,Predash,Sepi,beigli69!  
Uhh ez maratoni volt a szemem ki is gúvadt rendesen mire a végére értem...  ,de iszonyat jó történetek voltak,a Lokis is már jó volt,de ami utána jött na az döbbenet,úgy hullanak a hősök,mint ősszel a falevelek...hihetetlen...nagyon brutál volt tetszett!!!   a végén a "vége"felirat tényleg az jelenti,hogy így van vége,vagy valamit még el kell majd olvasom?De az nem ma lesz,azt hiszem mára elég volt ,de visszatérek..
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1790 Dátum: 2008. December 30., 09:48:22 »
Semmi gond, beigli69! Ahogy ott is írtam, meglátom, mit tehetek az ügy érdekében.

GG: Igen, elég egyértelmű volt, hogy az F4-hez hasonlóan a hírnökök is a 4 elemet mintázzák. Ezért is gondolom azt, hogy Plazma gyarkolatilag Nova "elvizesített" verziója, hogy megfeleljen zeknek a kívánalmaknak. Aztán persze lehet, hogy nem  
Szegény F4-nek esélyük sem volt nagyobb és erősebb kozmikus megfelelőik ellen:( Még szerencse, hogy a végére megérkeztek a többiek
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1789 Dátum: 2008. December 29., 11:19:29 »
mea culpa farek.
sajnos lustaság és túlterhelés ügyéből kifolyólag elég ritkán látogatom a belső tpicot

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1788 Dátum: 2008. December 29., 08:15:59 »
Jah, valóban, elírtam. Nem az F4 #6-ban volt az a Susan Storm kép, hanem az Avengers #6-ban, elnézést.

Plasma-t meg én eleinte valami energia alapú lénynek gondoltam, már csak a nevéből adódóan is, de ő tényleg valami víz bázisú lény. És így alkotta meg a 4 hírnök a négy elemet. Légjáró, Tűzura, Plasma írányította a vizet, Terrax meg a 4. elemet. Az ezüst utazó meg a kozmosz volt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 29., 08:21:40 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1787 Dátum: 2008. December 28., 18:34:56 »
Farek a Fénybenjáró.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1786 Dátum: 2008. December 28., 18:33:06 »
Idézetet írta: dr samson
Basszus Farek, hogy nem szakad ránk a Hold, ha ekkorát lódítasz?
Most a lakásban vagyok, védett helyen. És majd igyekszem nappal közlekedni  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1785 Dátum: 2008. December 28., 18:13:44 »
Idézet
"Farek, Farek, Fareeeeek, mikor írhatok már be megint egy jó kis Bosszú Angyalai történetet? Lécci, lécci, lécciiiiii!!!"
Basszus Farek, hogy nem szakad ránk a Hold, ha ekkorát lódítasz?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1784 Dátum: 2008. December 28., 17:07:35 »
Semmi gond, érthető

Igen, grafikailag nagyon rendben vltak, főleg az első 6 részek, amikor Jim Lee még nagyon benne volt. Terrax valóban félelmetesen néz ki, vagy amikor az F4 6. részében az elején egy 2 oldalas képen a szuper-skrull kiüti Fátumot, az is nagyon rendben van. Ami mondjuk eléggé zavaró volt számomra, amikor a Varázslónőnek olyan hosszú lábakat rajzolt még az Angyalok elején, hogy az már nekem is sok volt.

Az időutazás ugye örökké egy rejtélyes dolog marad, de a lényeg, hogy háromszor pusztult el a Föld, mire sikerült megmenteni. Szóval a helibázis is egyszer így, egyszer meg amúgy.

A teremtés pedig... nos ez valóban egy érdekes kérdés. Az egy év kontra évmilliók kérdésre majd talán választ ad a befejező 4 részes mini.

Szívesen. Ezért készítjük őket, hogy az olvasóink elégedettek legyenek.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1783 Dátum: 2008. December 28., 17:04:14 »
Értsd:könnyebbé válik az egész story/megemészthetőbbé!Bocsi,ha nehezen érthető...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1782 Dátum: 2008. December 28., 16:59:44 »
Heroes Reborn összegzés  
Ami nagyon teszett:  
1.A visszaemlékezések a 616-os Földre!Az F4-ben a Szemlélő révén,a Vasemberben
pedig Fátum segítségével!Durva,hogy egyedül csak Doom tudta az igazat Végítéletről;
a többiek (Amerika Kap,Tony Stark és Reed) ,,csak'' sejthették,hogy mi van a
háttérben...
2.A modern kerekasztal lovagjai (alias Reed,Banner,Pym,Stark és Doom);frankó volt,ahogy kapcsolatot hoztak létre közöttük;mintha régóta ismernék egymást!
Holott Fátum is említi,hogy újjászületésüktől csupán csak 1 év telt el!Mégis évtizednyi
emlékekkel rendelkeztek;de erről majd később!
3.Galactus és hírnökei most ténylegesen az Apokalipszist és a 4 lovast képviselték!
Nem semmi,ahogy lerohanták a bolygót!Elvileg akkor a hírnökök népesítették be a Földet!
4.Voltak nagyon szép momentumok:pl. amikor Bucky ,,elesett'',Kapi pedig visszatért;vagy amikor Kapi megmentette az idős csókát!
5.A grafika eszméletlenül szép;egyes karakterek rendkívül jók lettek:
az ember szinte érezte Galactus hatalmát,Terrax erejét,a Fáklya lendületét és tüzét!
Ami kicsit furcsa volt:
1.A hírnökök népesítették be a Földet;de akkor ezek szerint több millió évesek!
A kozmikus hatalom halhatatlanná tesz?
2.Fátum időutazásai (v. inkább tér?) kicsit megkavartak engem!Az ember(=olvasó)
nem vágta,hogy most akkor elbuktak a hősök vagy nyertek?A Helibázis például mintha kétszer robbanna fel,kétféle dolog miatt!!!  
3.Úgy éreztem,hogy az írók megpróbáltak minél több karaktert bemutatni!Az Avengersnél éreztem ezt a legjobban (amikor Loki kártyalapként húzta elő a szuperbűnözőket);Kapinál a legkevésbé,bár ott meg rengeteg volt az egyoldalas rajz/kép!
Sz'al összeségében nekem nagyon tetszett/tetszik a story!
Vannak még megválaszolatlan kérdések;de ezek gondolom majd a későbbiekben,a következő számokban ,,könnyebbé'' válik!
Messze,nagyon messze vannak az utolsó számok...
Mégegyszer köszi a gigantikus mennyiségű honosítást srácok!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1781 Dátum: 2008. December 28., 13:20:25 »
De amit én mondok, ez az után volt, hogy ráérzett az ízére...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1780 Dátum: 2008. December 28., 13:06:00 »
Fura, én inkább arra emlékszem, hogy te könyörögted végig az összes beírót, hogy valaki vállalja már végre az Angyalokat...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1779 Dátum: 2008. December 28., 12:55:21 »
Idézetet írta: Sepi
Ja, hogy a Bosszú Angyalaiban van. Azt a sorozatot még jegyzik??  

Persze-persze... Emlékszem még azokra az időkre, amikor mást sem hallottam tőled, mint hogy "Farek, Farek, Fareeeeek, mikor írhatok már be megint egy jó kis Bosszú Angyalai történetet? Lécci, lécci, lécciiiiii!!!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1778 Dátum: 2008. December 28., 12:37:12 »
Ja, hogy a Bosszú Angyalaiban van. Azt a sorozatot még jegyzik??  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1777 Dátum: 2008. December 28., 12:00:54 »
Idézetet írta: Sepi
Vakuljak meg, de én nem találom sehol az a köldökpiercinges képet.   Melyik képen van az?

Idézetet írta: Predash
Én is ezzel a problémával küszködök.
HR Avengers 6. 2-3. oldal.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1776 Dátum: 2008. December 28., 11:45:37 »
Idézet
Az már nem ekkore történetfolyam, hanem egy 4 részes mini,
Nem a francot, mi? Még ott lesz mellé talgaby Doom minije, meg én is jövök az F4 vol3 első öt számával, amiből kettő duplaszám, szóval elég nagy lesz az is.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #1775 Dátum: 2008. December 28., 11:44:07 »
Én is ezzel a problémával küszködök.

Katt a képre!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1774 Dátum: 2008. December 28., 11:21:21 »
Vakuljak meg, de én nem találom sehol az a köldökpiercinges képet.   Melyik képen van az?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1773 Dátum: 2008. December 28., 11:07:06 »
Köszönet ezért a hatalmas elemzésért.

Idézetet írta: grey gargoyle
Az F4 6 részét olvasva, sikerült olyan meglepetésben részesülnöm, amit igazán nem gondoltam volna. Épp azt szemlélgettem, hogy milyen remek kép van benne Susan Stormról a fantasztikus négyes lógóval ellátott bikinijében, amikor megláttam, hogy piercing van a köldökében. Hinnyee. Ez a vol2 sorozat tud meglepetéseket okozni. Vért se látni túl gyakran a marvelben (MAX-on kívül) de itt Tony Stark rendesen vérzett. Ezek a realisztikus dolgok mindig élvezhetőbbé teszik számomra a történeteket, és Susanról azt is tudtam, hogy nem egy prűd kislány, de ez az újdonság erejével hatott rám, olyannyira, hogy egy kicsit a földhöz csapott. Eleve szép az a nagy kép Bannerrel, Fáklyával és Lénnyel, de Susan Storm viszi a pálmát a köldökpiercingjével együtt.
Igen, igen, igen!!! Nekem is az a kép volt az, mi alapján igazán beleszerettem a HR-es Sue-ba! Az a köldökpiercing szerintem is nagyon odavág! Nekem is a kedvenc képem róla, és nagyon örülök, hogy valaki másnak is feltűnt!

Az Iron Man 6-ban is tetszenek Fury és Thor szófordulatai. Farek Jó fordító.
Köszönöm szépen, igyekszem, bár nem vagyok azért profi.

Nem tudom, viszont, hogy ez hogy és hol folytatódik ezután? Hogy kerülnek vissza a hősök az eredi földre, és hogy győzik le Végítéletet? Én azt hittem legalább az ki fog derülni ezekből, hogy rájönnek az igazságra, de csak sejtések voltak, egész a történet végéig.
A hősök visszakerülése a Földre a jövő karácsonyi HR projekt, remélem, lesz türelmed kivárni  Az már nem ekkore történetfolyam, hanem egy 4 részes mini, de eléggé rendben van. Talán elég, ha annyit megemlítek, hogy Hulkok! Égiek (Celestials)! Szóval jó lesz.
Végítélet legyőzése pedig egy jelenleg is futó projekt Nitro, és pár másik lap oldalain, bízom benne, hogy a következő karácsonyra elérünk addig.

Nem lehet Plasma Frankie Raye, hisz Frankie szerepelt a történetben, szóval két különböző személy. Távábbá Nova és Plasma képességei még csak nem is hasonlítanak. Plasma egy különálló hírnök, de én sem találtam róla semmi infót.
Igen, egyáltalán nem hajaz Novára, de nekem akkor is az a véleményem, hogy rá építették a karaktert, még ha konkrétan itt nem is ő az. Hiszen itt egyik hírnök sem származhatott a Földről. És szerintem azért ilyen 'vizes', mert kellett az F4-nek megfelelő ellenpár a hírnökök között.
Egyébként én most nem olvastam végig, ezért nem vagyok teljesen biztos, hogy Frankie Raye itt valóban szerepel. Igen, szerepel egy Frankie nevű nő az egyik részben, akivel valószínűleg rá akartak kikacsintani, de ha jó emlékszem, a vezetékneve nem derült ki. De lehet, hogy tévedek. Ekkor viszont lásd az előző mondataimat.

Szóval örülök, hogy neked is ennyire tetszett ez a történet, ezek szerint nem volt teljesen hiábavaló a sok ezzel töltött nappal és éjszaka, meg a felmenőim emlegetése a többiek által ezért az ötletért.  

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #1772 Dátum: 2008. December 28., 10:53:18 »
Őszintén köszönjük ezt a hosszú írást, öröm ilyet olvasni. Tényleg nem a történetben a legerősebb, viszont szerintem így is elég jó. Nekem Amerika Kapitány szívem csücske is lett. Köszönjük a véleményt!

Katt a képre!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1771 Dátum: 2008. December 28., 03:18:29 »
Heroes reborn – Heroes reunited

A történet hosszúsága miatt, csak azokat emelném, ki, amik tetszettek, a hibákkal vagy béna rajzokkal nem foglalkozok.
Eddig 3 F4 eredettörténetet ismertem, az elsőt, a filmeset, és az ultimatet, de az biztos, hogy messzemenően ez tetszik a legjobban a 4 közül. Nagyon jól ki van találva.
A rajz terén a vasember háromban volt „valami”, ami nagyon tetszett. Méghozzá a Lény. Lenyűgöző, mennyire életszerűen sikerült megrajzolni, annyira részletgazdag, amilyennek még kevés rajzoló keze alatt láttam. De ezen kívül is találtam több részben is olyan rajzokat, amiket el is mentettem (pl Doom-ról kettőt is, Amerika Kapitányról, Ezüst Utazóról,  Terraxról meg Varázslónőről egyet)
Wakanda evilági megformálása is tetszik, a felszerelt őslakosok, meg a dzsungellel keveredő technológia. Sokkal jobban érződik itt a technológiai fejlettség, mint a rendes világban.
Az F4 ötödik részének a fordítása és a beírása különösen tetszett.
Az F4 6 részét olvasva, sikerült olyan meglepetésben részesülnöm, amit igazán nem gondoltam volna. Épp azt szemlélgettem, hogy milyen remek kép van benne Susan Stormról a fantasztikus négyes lógóval ellátott bikinijében, amikor megláttam, hogy piercing van a köldökében. Hinnyee. Ez a vol2 sorozat tud meglepetéseket okozni. Vért se látni túl gyakran a marvelben (MAX-on kívül) de itt Tony Stark rendesen vérzett. Ezek a realisztikus dolgok mindig élvezhetőbbé teszik számomra a történeteket, és Susanról azt is tudtam, hogy nem egy prűd kislány, de ez az újdonság erejével hatott rám, olyannyira, hogy egy kicsit a földhöz csapott. Eleve szép az a nagy kép Bannerrel, Fáklyával és Lénnyel, de Susan Storm viszi a pálmát a köldökpiercingjével együtt.  ez a Jim Lee nagyon tud. A karácsonyi F4 borítót is ő rajzolta, az se semmi.
Wow

Nem bírok betelni azzal a képpel. ;D
Najó. Tovább
Az Iron Man 6-ban is tetszenek Fury és Thor szófordulatai. Farek Jó fordító.
Igazán grandiózus látvány volt a négy történet utolsó részeit olvasni, hogyan győzedelmeskednek és hogyan buknak el egyszerre a hősök. Hogy Fátum terve hogyan alakul. Hogy lehet legyőzni a legyőzhetetlen Galactust. És nem egy egyszerű csata, leütik a hírnököket, aztán összefognak és legyőzik a bolygófalót. Nem. Mesterien ki volt találva a vége.  Maga az ötlet zseniális, ahogy végül tényleg felülkerekednek.
Az Avengerses és az F4-es történet szál tetszett a négy közül, ahogy végig volt vezetve az egyiken Loki ármánykodása, a másikon meg a Galactus szál, az nagyon profin ki volt találva, hogy minden ezekhez volt visszavezethető.
Nem tudom, viszont, hogy ez hogy és hol folytatódik ezután? Hogy kerülnek vissza a hősök az eredi földre, és hogy győzik le Végítéletet? Én azt hittem legalább az ki fog derülni ezekből, hogy rájönnek az igazságra, de csak sejtések voltak, egész a történet végéig.

Összességében elég jó sztori ez a négy vol2 széria. Egy tízes skálán nyolc pontot szerintem megérdemel.

Idézetet írta: Farek
Idézetet írta: Asys
Egyedül Galactus egyik hírnöke nem rémlik a régebbi történetekből;Plazma!  
Azt hiszem,nekiugrok a Vasember vol. 2.-nek is!
Erős a gyanúm, hogy ő a 616-osból, a magyarul is megjelent történetekből Frankie Raye, vagyis Nova akar lenni. Csak kicsit bevizesedett. Biztos másodlagos mutáció

Nem lehet Plasma Frankie Raye, hisz Frankie szerepelt a történetben, szóval két különböző személy. Távábbá Nova és Plasma képességei még csak nem is hasonlítanak. Plasma egy különálló hírnök, de én sem találtam róla semmi infót.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 28., 03:46:17 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető wertinor

• Donald kacsa
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1770 Dátum: 2008. December 27., 21:17:30 »
Hulk nem halhat meg remélem lesz folytatás.
Hulk is Hulk

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1769 Dátum: 2008. December 27., 20:30:12 »
Elolvastam a Vasember vol.2. 7.-12. TPB-ét és az Amerika Kapitány vol.2.
7.-12. TPB-ét is!Köszi a honosításukat!      
Nekem ez a 2 cím jobban tetszett,mint az Avengers vol.2.!  
Az ember jobban tudott azonosulni a két hőssel!A jellemábrázolások is tetszettek!
1.Ahogy Tony Stark szembesült a múltjával,valamint barátja halálával!
2.Amerika Kapitány kiváncsisága az új,modern 21.-ik századi USA iránt!
Tetszett,ahogy a Vasember elintézte a két orosz ,,Ironmant''!  
Leesett az állam,mikor Nick Fury arca volt a Kígyókirály maszkja mögött!  
Sejtettem,hogy vagy kiborg v. klón lesz a figura!
A filmvásznon ezt már nem tudnák megcsinálni!
(Hiszen Fury-t az afroamerikai színész,Samuel L. Jackson alakítja!)
Ami kérdés:ki állt a Kígyókirály mögött?  
Összegzés a Heroes Reborn-ről majd holnap...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1768 Dátum: 2008. December 27., 14:59:59 »
Szerintem itt hiába köhécselsz nitronak, nem nagyon fordul meg ezekben a topikokban.  Jegyezd majd meg neki a CoverArtban, akkor majd észreveszi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1767 Dátum: 2008. December 27., 14:51:51 »
Még nem került ki, mert nem küldtük még haza őket. Az is szép meló les majd.
És közben folyamatosan reménykedhetünk, hogy a hazatérés előtt végre kikerül már magyarul az odakerülésük története is (khmnitrokhm).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1766 Dátum: 2008. December 27., 14:41:24 »
Idézetet írta: Asys
Erős a gyanúm, hogy ő a 616-osból, a magyarul is megjelent történetekből Frankie Raye, vagyis Nova akar lenni. Csak kicsit bevizesedett. Biztos másodlagos mutáció

Szóval igen, végre kikerült a kezünk közül ez a megatörténet is. Szerintem nem olyan rossz, bár azért nyilván nem fog a legnagyobb klasszikusok közé emelkedni. De azért szerintem voltak benne nagyon jó pillanatok is.
És köszönet a köszönetekért, valóban ezért végezzük ezt az egészet. Szóval írjatok csak nyugdotan véleményt. És lehet negatív is, hiszen nem mindenkinek tetszhet minden egyformán. A lényeg, hogy legyen miről beszélgetni, illetve (kultúráltan) vitatkozni.

beigli69: a belső fórumon párszor megtettem az elmúlt pár hónapban, illetve most is felvetettem. Ezek szerint valahol eltűnt az információ az adatsikátorok útvesztőjében. De ha gondolod, akkor még korrigálhatod
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 27., 14:42:40 írta Farek »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1765 Dátum: 2008. December 26., 18:18:43 »
hehe
előbb is szólhatott volna valaki hogy a borítók 1 képet alkotnak
akkor figyelek a színhelyességre
utólag boldog karácsonyt mindenkinek

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1764 Dátum: 2008. December 26., 13:27:49 »
Elolvastam az Avengers vol. 2. 7.-12.-őt is!Mégegyszer köszi a honosítását!  
Kicsit tömény volt!  
Úgy érzem,hogy a történet írója megpróbált minél több ellenfelet belepakolni a
storyba!Szép számmal képviseltették magukat a negatív oldal szereplői!  
A Szivacsembert azért hiányoltam!
A két király egyértelműen Loki volt és Fátum!
Elejétől a végéig izgalmas volt a story;bár elég érdekes vége (?) lett...  
1-2 szereplő meglepően designe-osra sikerült;pl. Sólyomszem,Skarlát Boszi,
Varázslónő és a Hangya!
A legpoénosabb az volt,hogy a szuperhősök és a szuperbűnözők gyakorlatilag
gond nélkül ki-be járkáltak a SHIELD helibázisáról/ba,Fury legnagyobb megdöbbenésére!
(Vasember,Loki,Fátum Doki)  
Gyakorlatilag mindenkit átvettek az F4 vol. 1.-ből és az Avengers vol. 1.-ből!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1763 Dátum: 2008. December 25., 20:30:03 »
Valójában egész pofás sztorik, főleg azelső felük (a tavalyi adag). Csak olyan piszok sokat szívtunk a magyarítással, hogy sok szép emlék nem maradt belőle. És ez még csak a második harmad volt...
(Heh, most nézem, a tpb-borítók elég érdekes sorrendben alkotják a Galactusos képet.)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1762 Dátum: 2008. December 25., 18:37:46 »
Nekünk sem a szívünk csücske ez a történetfonal, de ha már elkezdtük, akkor megcsináltuk. Bár azért van benne egy-két jó történet is.