Na a legutóbbinál már kicsit lemaradtam...
De a korábbihoz hát pontosan ez a probléma miatt volt az egyik kedvenc marvel párom Amazon és Buldózer... kár, hogy nem is tényleg... (A Lény probléma kapcsán az emberi bőr sem mindenhol egyenletes keménységű, vastaságú és érzékenységű... nyilván vannak azért átmenetek nála is, meg aztán nem rég olvastam itt azokat az F4 részeket, mikor Lény aggódik, hogy vajon a kis szobrász barátnője szeretné-e még, ha nem lenne tetőtől talpig kőből, ez infromatív.)
Amúgy meg: Milyen fülledt itt a hangulat így nyár elején!
Az új rész tényleg elég lagymatag volt, amit én szeretni szoktam... de azért, hát... azonkívül, hogy hihetetlen milyen kigyúrtra sikerült Tony Stark-ot megrajzolni, nem sok izgalom volt... Bár Amerika Kapitány és Thor fellépése az afférra kapcsolatban üdítő párhuzam volt, de hát sose szerettem a "Kapit"...
Mennyire izgalmas volt viszont a fórum! A szex téma kivesézése után kapásból a "nagyszabású valláselméleti értekezés", aha Hiába na a jól berögzült keresztényi bűntudat...
A vallás kapcsán mondjuk kicsit furcsa lenne, ha a marvel hősök nem hinnének egységesen a sakndináv és antik görög vagy japán pantenonban...
Farek/Amazon kapcsolatról, pepig azt hiszem csak egy sokat sejtető "Hmm-Hmm."-t szeretnék megengedni magamnak, talán még annyit, hogy: Akkor a jövőhéten, következő alkalommal beszéljünk bővebben az anyával való kapcsolatáról!
De hogy mindenki ennyire oda legyen egy ilyen debella nőért...
Végül: Sólyomszem! oh meg az eredeti, kék bundás Bestia...