Wandánál egyre inkább látszik, hogy kezd elpattanni a húr. Nem csodálom, hogy anno Bendis lecsapta ezt a magaslabdát. Nagyon ügyesen használta ki.
Azért ebben messze nem értünk egyet, se sebaj, nyilván nem is muszáj.
Igazából az alapötlet nem volt rossz, hogy visszanyúljon egy régi traumához, de aztán ahogy kivitelezte (Doctor Strange: nincs olyan, hogy káoszmágia...
), az kritikán aluli volt számomra.
Esküszöm, a What if...?! sorozatban ezt alalpul vevő rész jobban sikerült.
De szegény Wanda itt már valóban nagyon szét volt csúszva. Jól kiszúrtak vele az írók.
Viszont ebből az összecsapásból világosan látszott, hogy Piro technikai dolgait kiütve meglehetősen gyenge ellenfél. Ellenben pedig a dagi Haspókot nem szabad lebecsülni!
Igen, az a baj a pusztán technikai alapú alakokkal, hogy amint elveszik a játékszerét, lesheti. Nyilván ez Starkra is igaz, csak tőle nehezebb elvenni a játékát.
Persze, hogy nem olvasok utána, mert nem akarom lelőni magamnak a poént! Mindig úgy várom az új képregényeket itt az oldalon, mint anno az újságárusnál a 80'-90'-es években!
Ja igen Farek, természetesen tudom, hogy Usa-ügynök jelmeze alatt nem Clint van! Ezt viccnek szántam azért is volt utána ott a
Ej a régi szép idők, mikor az ember már türelmetlenül leste a várt megjelenési időhöz közel minden nap az újságárus kirakatát.
És bocs, akkor nem vettem a poént. Nyilván "...öreg vagyok már én ehhez a szarsághoz!"