Köszönöm én is a kitartó munkát és a szórakoztatást!!
Szuperek vagytok!
Ha jól emlékszem, valamikor egyetemen találtam a Hálózsákra valami "képregények magyarul" goglés beírás után 2005-2006 körül.
Tél volt, mert emlékszem, volt valami hópehely, meg Mikulás is talán a címlapon. De legyen mondjuk 2005 karácsonya sacc per kábé.
Először valamelyik Jason történetet olvastam el a horror szekcióból, aztán egy sztorit, amire nem emlékszem pontosan. Kang, vagy már a Rama-Tut korszakból, nem tudom... Bár ez talán nem is a Zsákon volt, hanem valamilyen más (azóta szerintem már megszűnt) oldalon. Regisztrálás jóval később, 2009 júniusában, vagy júliusában volt. Írtam, hogy milyen jó, hogy van egy oldal, ahol nyugodtan lehet képregényekről beszélni és nem kell félni, hogy hülyének nézik az embert. Talgaby, Sepi, vagy Farek válaszolt is rögtön, most nem tudom pontosan.
A kedvenc történeteimet most nem írom le megint, mert szerintem már páran unalomig tudjátok, többször szóba került.
Karakterek ugyanígy
, de hogy mégis írjak némi adatot: 1. Fátum 2. Galactus 3. Zémó 4. Bulldózer
Nekem a most meg nem nevezett 3 történeten kívül a klasszikus, '80-as évekből származó Angyalok a kedvenceim, pl mikor Zeusszal küzdenek.