Az, hogy a Szabad Erő legyőzte a Föld legnagyobb hőseit (ráadásul mindkét csapatot egyszerre); kicsit erős volt nekem is...
(Még ha velük lett volna Kőfal, Villám és a Vörös Kommandós; de hát akkor is...)
Ráadásul az Angyalok egy része előtt nem volt már ismeretlen Rejtély csapata...
(Bár, az első ütközetük is érdekes volt! Akkor még Raven-ék gonoszak voltak, de szó szerint! Na, nem mintha itt angyalkák lennének!)
Nagyon várom már azoknak a karaktereknek a csapatba kerülését (West coast), akik nem voltak tagok a keleti parton; tehát echte nyugatiak (lesznek):
Tűzmadár, Holdlovag, Carpenter és Élő Villám! Igen, egy Martalóc vs. Szabad Erő csatát én is megnéztem volna...
Érdemes egyébként végigolvasni a Mutáns mészárlás című crossover-t, mármint teljesen!
Egyedül az Új Mutánsos részek gyengébbek kicsit, de a többi nagyon ott van!
Van ott Fenegyerek vs. Kardfogú csata, Thor is meglóbálja pörölyét; sőt, a Power gyerekek is feltűnnek!
Az X-Faktor is megütközik a Martalócokkal, előtte Rejtélyékkel csatáznak; ott mondja is Sors, hogy jobb lesz, ha nagyon gyorsan lelépnek (a Morlock alagutak közelében!), mert ha maradnak, akkor a biztos halál várja őket...
Szóval nem kérdés, hogy ott maradtak volna... (Na, ott pl. az öt tagú X-Faktor elég rendesen elveri őket!)
Ezek a részek, képregények Nitro oldalán olvashatóak!
(Már értem, hogy Prizma és Romboló miért nem csapott össze az X-Men-nel!)
Árnymacskán, Kolosszuson és Árnyékon kívül súlyosan megsérül még
Bestia és Angyal is! Sőt, Angyalt konkrétan Thor menti meg a biztos haláltól!