HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (199/1091) > >>

Asys:
Én is köszönöm a Bosszú Angyalai - Harley Davidson első részét!  :worship:

Olyan ez a story, mintha a filmes univerzumban játszódna!  ;D
Jó lenne látni a filmvásznon is egy ehhez hasonló összetételű Mesterbűnözők csapatot!  :brow:

Farek:
Sólyomszem fogságba eséséről később sem tudunk meg semmit. Nyilván in medias res akartak kezdeni :)
Tigriscápa volt már hasonlóan brutál, talán a Mennydörgők kezdeti részeiben. Bár annyira még talán ott sem. De, mivel ez egy reklámkiadvány és nem kapcsolódik szorosan a 616-os világhoz, ezért itt lehet így változtatni.
A motorok a 2. (befejező) részben kapnak nagyobb szerepet.

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai - Harley Davidson első részét,Farek,talgaby! :worship: :worship:
Nem volt rossz kezdés,de jó lett volna tudni,hogy Sólyomszem hogyan esett Zémó fogságába?Uhh, Tigriscápa mióta lett ennyire állatias?!A grafika elég jó és a történet is rendben van,szóval várom a folytatást!!!
Jah,a motorok annyira fel sem tűntek..ha már reklámkiadványról van szó..  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2015. Március 19., 18:21:37 ---Kik azok a Mesterek?

--- Idézet vége ---
Nem tudom, ki a MESTER??? Te jóságos Chuck Norris... Mester, könyörülj szegény tudatlanon!  :hehe:

Ja, a nyolcvanas éveket érzem én is ebből a szempontból kiemelkedőnek, bár a 70-es évek végén is szerintem már elég jó volt az együttállás, lásd pl. a kree-skrull háborút.

KiD:
Hát arra gondolok, hogy pl. Vasember, Lovag, Thor megkapták a maguk képkockáit, meg csatáit, míg mondjuk Párduc vagy Higanyszál harcoltak a háttérben. Azt hiányoltam, hogy pár kocka erejéig mindenkire koncentráljon a füzet.

Kik azok a Mesterek?

Amúgy meg nem csak ebben voltak jobbak a régi füzetek. I still miss the 80's. :( Nagyjából én abból a korból kaptam a legtöbb jó képregényt, ott éreztem a legjobbnak a rajz/történet/butaság hármas arányát. Nyilván ebbe a gyerekkori Kandi-Semic éra is belejátszik, de nem csak. A 60-as, 70-es években még sok volt a naivitás és körülményes történetmesélés, és sok esetben gondom van a képi megjelenítéssel is (ami nem azt jelenti, hogy ne értékelem az akkori viszonyok szerint szép rajzokat). Utána meg már a 90-es években bejött a rajz a lényeg, nem a sztori időszak, aztán az első számok korszaka, aztán az eventek korszaka...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése