HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (176/1091) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 11., 09:19:07 ---Igazából azt nem tudom, hogy a kree-shiár háborúban, a Csillagerő tagjaként megismert kree Örökkévalónak van-e köze a földiekhez.

--- Idézet vége ---

Nincs, Ultimus az egyetlen ismert Kree Örökkévaló, de száműzték a földre 3000 évvel ezelőtt.

Farek:

--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Június 10., 23:57:51 ---Szerk.: Közben a 247-es szám is kipipálva. Nem is gondoltam, hogy az Örökkévalók és a titániak rokonok. Meglepő.

--- Idézet vége ---
Miket nem tanul az ember, mi?  ;D
Igen, vannak ilyen összefüggések. Igazából azt nem tudom, hogy a kree-shiár háborúban, a Csillagerő tagjaként megismert kree Örökkévalónak van-e köze a földiekhez.

turkia:  :lol: :lol: :lol:

turkia:

--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 10., 22:49:15 ---Mi, az? Az csak vízforraló. Szubatomikus részecskékkel és gammasugárral forral vizet.

--- Idézet vége ---

Az Agymenőkben vannak ilyen szövegek.  :D

Igen, valami engedélyük nyilván van, nem hinném, hogy sima egyéni vállalkozók. Reed szerintem eggyel felettük áll, valamiért ő olyan bennfentesnek tűnik.
Fátumnak nyilván semmi nem kell.
Amúgy érdekes, ha Európa szívében lenne egy önálló hatalom, ami akkora, mint fél Borsod, mégis a Földön kb mindenhova csapást tudna küldeni, nem lenne minden sz*rért tüntetés. Az kicsit feljebb tolná a nép ingerküszöbét. :D Megnéznék egy olyan híradót:
"Az Unió továbbra is elítéli Oroszország ukrajnai tevékenységét, a világ most mégis azt várja, hogy a katonai szuperhatalom törpeállam, Latveria miképpen áll az orosz gáz Symkarián keresztül történő exportjához. Az ország de facto uralkodója, a Fátum Doktorként ismert Victor von Doom sajtóirodája szűkszavú, magyar nyelvű közleményt bocsátott ki. A közlemény szövegével a reklám után, még a Jóban Rosszban előtt jövünk."

PGergo:
Az is rátesz, de sose bírtam annyira Milgrom rajzait. Kár hogy a nyugatiakat ő rajzolta pár évig az elején.

Szerk.: Közben a 247-es szám is kipipálva. Nem is gondoltam, hogy az Örökkévalók és a titániak rokonok. Meglepő.

Farek:
Szerintem nem annyira gáz a rajz, csak nagyon rossz a szkenn alapanyag. De való igaz, Buscema az ász.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése