HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
PGergo:
Kifogyhatatlanok. ;D
Farek:
Eh, kifogások, mindig csak a kifogások... :lol: :lol:
PGergo:
Wikipédia szerű forrás megjelöléssel annyira nem törné szét szerintem. Mert hiába akarja a kiadó, hogy megvegyem azokat a számokat, amiket a leírásban írnak, de ha az embernek fogalma sincs arról, melyikben történnek ezek, akkor nem is tudja megvenni az ember azokat a képregényeket.
Farek:
Igen, nyilván egy jó doksi is jó tud lenni, de magát a történetet olvasni nyilván más.
A felvetéseddel kapcsolatban: szerintem most sincsenek benne az életrajzi leírásokban a megjelenési számok. Próbálom elképzelni, de nekem valahogy eléggé széttörné a leírás képét. Különben is tudod, hogy gondolkodnak a kiadók: vedd meg és olvasd el mindet ;D :brow:
PGergo:
A Bosszú Angyalai 254-ig elolvasva. Érdekes volt Vízió személyiség változását olvasni képregényben is, nem csak doksikban. Régebben, mikor ezeket a doksikat meg a régi Marvel adatbázist olvasgattam, egy nagy problémát vettem észre rajtuk. Hogy senki nem írja oda, hogy ezek kb. mely számokban történnek, így nehéz elhelyezni időben őket. Most is direkt bele nézegettem Jim Rhodes, Vasember és Viharcsapás dokumentációjába, és ha új ember lennék a képregényekhez, fogalmam se lenne, melyik évben és számban jelent az a történet. Meg mikor utalás van más dolgokra, az még megkavarhatja az embereket. Ezektől függetlenül viszont jó munkák voltak. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése