HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (170/1091) > >>

Farek:
Mi az, hogy folytatod? És akkor már nem is leszel kíváncsi a kikerülő magyar verziókra??? Ejnye!!!

És még várnak az egyéb BA történetek, a Heroes Reborn, meg az MK Angyalok is!

PGergo:
Avengers 289-ig elolvasva. Következhetnek a nyugatiak. Aztán a nem lesz Avengers túl adagolásom, folytatom mindkét sorozatot angolul a Heroes Reborn-ig. Lesz ám olvasni valóm. :D

Farek:

--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Június 17., 22:13:55 ---Sikerült elolvasni az Avengers 277-ig részéig. Sajnos anno a Semic tényleg elég sok mindent kivágott az Ostromból. De így újra elolvasva, nagyszerű sztori volt. Meg amióta Buscema rajzolta a sztorikat, sokkal jobb kedvem olvastam el őket. Köszönöm a honosítók munkját, nem kis munka lehetett.  :)

--- Idézet vége ---
Igen, jó kis meló volt, de megérte, az ilyenek miatt :)

Engem is meglepett annak idején, mikor szembesültem az eredetivel, és összevetettem a magyar kiadással, hogy milyen eltérések voltak. Nyilván megvoltak ennek akkor az okai, de szerintem is jobb ez így. Felmerült annak idején, hogy a magyar kiadást rakjuk ki, kiegészítve a hiányzó dolgokkal, de aztán úgy voltam vele, hogy akkor már legyen rendesen, egységes minőségben elkészítve. A régi magyar fordítást nem néztem, bár persze vannak szövegek, amik teljesen belém égtek annak idején, és nem lehetett elmenni nélkülük szó nélkül. :)

És igen, természetesen Buscema rajzai legalább egy nagyságrenddel dobnak az egészen. :)

PGergo:
Sikerült elolvasni az Avengers 277-ig részéig. Sajnos anno a Semic tényleg elég sok mindent kivágott az Ostromból. De így újra elolvasva, nagyszerű sztori volt. Meg amióta Buscema rajzolta a sztorikat, sokkal jobb kedvem olvastam el őket. Köszönöm a honosítók munkját, nem kis munka lehetett.  :)

Farek:
Alapvetően az ENSZ engedélyéről beszél. ENSZ tagként pedig, ha jól gondolom, el kell fogadnunk az ENSz döntését. Szóval, ha a tagok nagy része megszavazza, akkor ez van. Gondolom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése