HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
turkia:
Az is érdekes, hogy mondjuk egy ENSZ tagállam belügyeibe beavatkoznak. Mondjuk eljönnek és beavatkoznak az Alföldön, ha akarjuk, ha nem, mert ENSZ tagállam vagyunk. Legalábbis nem említi a fogadó állam engedélyét. Mondjuk csak beleszőnék a képregénybe, hogy a kormánnyal egyeztettek. E nélkül olyanok lennének, mint régen az oroszok Afganisztánban, vagy az USA most több országban. Simán jönnek és megmentenek, ha akarod, ha nem. :D
Egyébként elvileg Latvériáról azt szokták írni, hogy a médiahisztéria ellenére viszonylagos jólét van, meg Fáti igazságosan ítél. De erre szokott is utalni, hogy szereti a népet, stb. Jó, tapsolni kell, de legalább van valamiféle produktum.
Farek:
Ha jól megnézed, az ENSZ tagországaira vonatkozik a hatáskörük. (Legalábbis akkor még volt. Ezért sem volt hatáskörük az Égi Madonna történet alatt Vietnámban.)
Ráadásul megfelelően elismert és engedélyezett küldetés kell, hogy legyen.
Szóval Latvéria, amíg nem az egész világ (vagy legalábbis az ENSZ tagországok) ellen áskálódik, addig nyugodtan intézheti a belügyeit. Vagyis bolti lopás esetén jöhet a kézlevágás. :D
turkia:
Nem olvastam, köszi!
Hm, hatáskör.
Felsorolja a bűncselekményeket, amik a beavatkozás jogalapját adják. blablabla + bármi, amit a nemzetközi jog nem támogat.
Tehát egy szemérem elleni erőszak? Mert azt sem támogatja egy jogrendszer sem.
Jó kis szervezet, tehát pl Magyarországon azonnal közbelépnek mondjuk bármikor? :rolleyes: Nemtom, Latveriában voltak-e már, de ha bolti lopás történik, Fáti fújhatja. ;D
Farek:
Ja, ha valakit érdekel és még nem olvasta: az Angyalok alapító okirata a 90-es rész végén van. Valamiért sajnos nem került be a kisokosba.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2015. Június 15., 21:11:58 ---Ezt nem is tudtam, hiába, sosem voltam nagy rajongója az együttesnek.
--- Idézet vége ---
Eh, senki sem lehet tökéletes :)
Ja, az Univerzum egy Vénjéhez képest Gyűjtő tényleg nem volt akkora szám. De hát ez a könnyed, MK világ, itt muszáj a sztorinak beférnie egy füzetbe. Amit nem is feltétlenül bánok, mert annyira tudom utálni a későbbi TPB kiadás miatt 6 (vagy még több) részre elhúzott rétestésztákat... :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése