HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Nem, teljesen másról van szó. Ő csak egy nagy végső fegyvert keres, amiről senki nem tudja, hogy mi is az.
A végén Kapi előkerül... :badteeth: Látom, lassan már deus ex machinai magasságokba emelkedik Rogers az olvasók szemében. :hehe:
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok v1 296.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Hmm,szóval a Kangek fognak hőseink segítségére sietni..bár tuti,hogy a végén Kapi is előkerül majd! :badteeth:
A történet továbbra is igen szövevényes! Most akkor Nebula a Galaktus féle végső megsemmisítő fegyvert keresi?Vagy félreértettem és teljesen másról van szó?
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. December 14., 15:50:24 ---Ez esetben a hozzászólásomat vegyük tárgytalannak. Bár az akkor is érdekes, hogy Nebula minek tart az Angyaloknak kiselőadást a terveiről, azon kívül,hogy 1. meglegyen az oldalmennyiség...
--- Idézet vége ---
Na, igen. Megmondom őszintén, mikor csináltam a fordítást, akkor azért egy rakás dolog jutott eszembe, ahol ízekre lehetne szedni első blikkre a történet jó részét. Persze, nyilván mindent meg lehet magyarázni, de ha valamit már nagyon magyarázni kell, akkor már megette a fene...
Skiyoker:
Ez esetben a hozzászólásomat vegyük tárgytalannak. Bár az akkor is érdekes, hogy Nebula minek tart az Angyaloknak kiselőadást a terveiről, azon kívül,hogy 1. meglegyen az oldalmennyiség 2. a nyájas olvasó is megértse mi folyik itt. Mondjuk az F4 történetnél pont azért nem működött a Bábos terve, mert csak a Professzort kerítette hatalmába és a "mész, oszt csinálod" elven dirigált.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2015. December 12., 21:54:56 ---A megfejtés a rejtvényre (Mjölnir időutazóképességének az elvesztése): Thor 282.? Amiben Immortus is szerepel?
--- Idézet vége ---
Azt hiszem, az. De biztosan nem tudom, mert nem olvastam, csak visszaemlékezéskben, például a Mindörökké Angyalok-ban. (Tényleg, azt a fantasztikusan jó történetet már mindenki elolvasta, ugye? UGYE???? :fatestapolo: )
És igen, most megnéztem annak a jegyzeteit, a 281-282-ben volt.
Ez az elmeirányítás mindig is egy érdekes kérdés, és igazából KiD mondta meg a tutit erre (meg minden másra is a képregényekben :hehe: ): "Leginkább írófüggő." Sajnos az írók a legritkább esetben konzisztensek egymással, és sajnos minden kontinuitásszerető és - figyelő Busiekre esik legalább egy mindent szétbarmoló Bendis... :dry:
De általában úgy vagyok vele, hogy ha jól írják meg a történetet, akkor könnyebben elnézem az abban szereplő logikai bakikat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése