HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
NYPBA Vol2 34.
Sólyomszem most nem volt lovagias kedvében. Ekkora szájbaverést egy férfitól ritkán lehet látni a régebbi Marvel képregényekben. Mármint amikor férfi út meg nőt. Most így hirtelen Rozsomák jut eszembe, mikor a genoshai mutánsvadászok egyikének oszt ki egy hasonlóan hatalmas sallert.
Tudtam, hogy Bobby előbb-utóbb megtörik, de szerintem jobb lett volna, ha ezt a férje előtt teszi meg. Ezért is várom a következő számot inkább, persze Fátum szerepére is kíváncsi vagyok, de mégiscsak ez a magánéleti szál érdekel a legjobban. Vajon miután kiderül az igazság, az új Fantom Lovas mihez fog kezdeni?
A legérdekesebb jelenetek számomra most a cellában történtek:
1. Elvileg a falból kiáradó sugárzás tompította a rabok képességeit. Higanyszál mégis megőrizte emberfeletti gyorsaságát, de ami a legfeltűnőbb, hogy Vízió is gyémántkeménységűre tudott változni.
2. Wanda attól tart, hogy az apja és fivére őrület nála is megmutatkozik majd a jövőben. Holdlovag szerint erre esély sincs. Szerintem életében nem tévedett ekkorát, hiszen mint tudjuk Wanda egy szép M napon...
Persze, ezt az akkori írók és szerkesztők még nem tudhatták, de nagyon érdekes volt így utólag ezt olvasni.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Augusztus 25., 21:14:19 --- ;D De az abszolút csúcs Ivanson volt. :hehe:
--- Idézet vége ---
Ó, igen! :lol:
Sepi:
Na ja, ott még Vasember is Acélemberként futott. ;D De az abszolút csúcs Ivanson volt. :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Augusztus 24., 12:19:31 ---Ott még Mokány néven fut. ;D
--- Idézet vége ---
Ó, igen, azok a legendás régi fordítások. Mint például a Monolit Bosszúja az Alfa különszámban... :)
turkia:
Van a Pókember és a Démonirtó különszám, na abban is szerepelnek egy picikét.
A Sárkány (vagy Gargoyle??) nagyon tetszett anno, Hulkot előtte nem ismertem és amolyan buta Frankenstein-féle szörnynek tűnt. Ott még Mokány néven fut. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése