HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (116/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Augusztus 27., 14:23:22 ---2. Wanda attól tart, hogy az apja és fivére őrület nála is megmutatkozik majd a jövőben. Holdlovag szerint erre esély sincs. Szerintem életében nem tévedett ekkorát, hiszen mint tudjuk Wanda egy szép M napon...

Persze, ezt az akkori írók és szerkesztők még nem tudhatták, de nagyon érdekes volt így utólag ezt olvasni.

--- Idézet vége ---
Azt meg pláne nem tudhatta, hogy a legutóbbi retcon miatt Magneto nem is az apjuk!  :dry:

Clint balféksége a nőkkel valóban meglepő, azt hinné az ember, hogy tényleg nagy sikereket arat. De valójában ő azért is ilyen harsány, mert ez egyfajta máz, védelem a külvilággal szemben az ő érzékeny lelkének. Fekete Özvegy, Darázs... na, igen. Bár Darázs azért annyira nem könnyű préda, bár ugye Tony és Clint befigyelt neki. Özvegy pedig... csak úgy él, mint egy férfi (szeretne :) ).

És itt is köszönöm a szülinapi jókívánságokat.

keildavid:
NYPBA v2 33-34.: Micsoda véletlen. A héten olvastam el a 33-ast és itt van a 34-es. Így el is olvastam ezt a két részes Nyugis történetet. Az nem semmi volt, hogy ők Magyarországon voltak. Ebbe már végül elkezdődött Seregély vallomása, hogy mit tett Szellemlovassal. Bár Sólyomszem mintha még nem vette észre, de ez asszem hamarosan ez is be fog következni.
Az tetszett a történetben, hogy csupa sok szálak vannak, amikben visszaemlékezések is voltak régebbi történetekből. Pl. Hank Pym, mikor Hangya lett, Janet pedig Darázs.
És látom, itt van a Sólyomszem első mini 1.része. Nem is gondoltam, hogy ez is lesz, és tessék, meg is van magyarul.
Ezer köszönet érte!
És itt is kívánok boldog születésnapot, Farek!

Blue S:
Boldog Szülinapot, Farek!  :hbd:

Sólyomszem Vol1 01:

Nekem Sheila már a történet elején gyanús volt, mert hűvösen viselkedett. Szegény Clint nagyon összetört, elég furcsa, hogy későbbi felesége ilyen állapotban találkozott vele először.

Barton érdekes figura. Az ember egy ilyen macsó, vagány fickóról azt gondolná, hogy egymás kezébe adják a lakásának a kilincsét a nők, de pont az ellenkezője. Pedig a célpontjai közül egyedül Wandát tartom nagy falatnak, a Fekete Özvegy és Darázs is elég könnyű prédának számítanak a Marvel Univerzum hősnői közt. Azért később Holdkő meglesz neki...  ;D

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Augusztus 28., 07:54:58 ---Hát persze, ki is ismerhetné jobban Budapestet, mint szellemlovas a vadnyugatról...

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:

De ne felejtsd el, hogy mondta, hogy neki vannak itt üzleti érdekeltségei. És a test a jelenkori Fantomlovasé, csak a lelkét bitorolja a vadnyugati szellem.

KiD:
Hát persze, ki is ismerhetné jobban Budapestet, mint szellemlovas a vadnyugatról...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése