HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Fisk:
Tényleg, Kaine, olvastad azokat a silver surfer-eket, amiket Stan Lee írt?
Asszem csak 18 van belőlük, és valahol azt olvastam, hogy ez az egy munkája az, ami felveheti a versenyt a pókemberekkel. (Sőt, talán komolyabb hangvétele miatt jobb is nála!)
kaine:
Biztosan közel állt a szívéhez. Ahogyan a Silver Surfer is.
Fisk:
--- Idézet ---Igen, tényleg érdekes, hogy Stan Lee mennyi munkát fektetett a Pókemberbe, hogy az mennyivel jobb volt, mint minden más írása a 60-as években.
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy ő is Pókembert szerette legjobban? (Ezért nem tudom hibáztatni.)
kaine:
--- Idézet ---Természetesen a klasszikus pókembereket semmi nem verheti le.
--- Idézet vége ---
Igen, tényleg érdekes, hogy Stan Lee mennyi munkát fektetett a Pókemberbe, hogy az mennyivel jobb volt, mint minden más írása a 60-as években.
Fisk:
Helló, nagyon jók lettek az Avengers honosítások. Respect, Farek a dokumentációkért! Látszik, hogy nagyon szereted a bosszú nemes angyalait!
A sztori, ami az under siege után jött, nekem enyhe csalódást okozott, Roger Sternnek azért vannak ennél jobb munkái is. Talán csak Dionüszosz nyerte el tetszésem, ő poén volt. Meg az is "érdekes" volt, hogy az amazont hogy bepörgették a gonosz elemek. Úgy látszik ezt a klisét minden író szereti eljátszani. (Ld. avengers disassembled)
A klasszikus avengers-ek olyanok voltak, mint amilyennek lenniük kellett. Bájosak.
Főleg Iron Man páncélja volt klassz, ahogy azt Spádámen is írta.
De most komolyan, ezek jó kis Lee-Kirby történetek voltak. Jobbak,mint a régi daredevilek vagy F4-ek. Természetesen a klasszikus pókembereket semmi nem verheti le.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése