HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1067/1091) > >>

szam:

--- Idézet ---Nocsak! Egy megrögzött Amerika Kapitány rajongó???   Ritka, mint a fehér holló!
--- Idézet vége ---
Szó sincs róla...ő az 1ik legröhejesebb szereplő az egész marvel-univerzumban...bár az újabb történetekben azért már nem olyan elviselhetetlen...

Farek:

--- Idézet ---Azt nem értem, hogy miért nem mindig Amerika Kapitány vezeti az Angyalokat (persze gondolom nyilván volt ő is főnök...de pl. Darázs szvsz nagyon béna, mint vezető)? A Napnál is világosabb, hogy pont erre a posztra termett...csak a többiek nem veszik észre?
--- Idézet vége ---
Nocsak! Egy megrögzött Amerika Kapitány rajongó???   Ritka, mint a fehér holló!
Egybként viccen kívül, nem baj, ha végre valaki Kapitért is odavan. De hogy kérdésedre válaszoljak: Amerika Kapitány saját füzetében is időről időre nagyon elfoglalt, ezért - és magánéleti okok miatt - nem mindig tud az Angyalok rendelkezésére állni. Meg különben is, demokrácia van, meg egyenjogúság, meg mifene. Darász szerintem nem volt rossz, és Csodakapitányt is szerettem. Sőt, volt vezető a Fekete Özvegy is, nem sokkal Onslaught előtt. De ne aggódj, leggyakrabban a jó Kapitány vezeti a csapatot, az ő szájából hat a leghitelesebben az "Avengers Assemble!"

szam:
Azt nem értem, hogy miért nem mindig Amerika Kapitány vezeti az Angyalokat (persze gondolom nyilván volt ő is főnök...de pl. Darázs szvsz nagyon béna, mint vezető)? A Napnál is világosabb, hogy pont erre a posztra termett...csak a többiek nem veszik észre?

Farek:
Hali!

Na, örömmel látom, hogy hétvége alatt mennyire megélénkült a forgalom. Akkor kezdjünk bele a dolgok tisztázásába és megválaszolásába.

Micho: tévedésben élsz. A Bosszú Nemes Angyalait igenis szeretem, csak az ilyen (hosszú sípszó) dokumentációkat nem, ahol rengeteg képbeírást kell megpróbálni lefordítani. De legközelebb összevissza fogom őket a fordításban leadni, lássuk, mire mész akkor a pisztolyoddal  

Blue S.: ha mindenkinek lenne olyan harckocsija, mint Plútónak, akkor honnan tudnánk, hogy Ő a helyi májer?

Fisk: hát, ízlések és pofonok. Szerintem nem olyan rossz ez a történet, bár való igaz, hogy az Ostrom, szerintem (lásd ízlések és poonok) az egyik legjobb Angyal sztori volt, de legalább is az egyik legjelentősebb.

--- Idézet ---Ezt mindig rögtön elolvaosm. Imádom ezeket a rajzokat, a kicsi lapos fejek. És a fordítás és a beírás 100%-os.
--- Idézet vége ---

Porthos: köszi még egyszer. Jó egy ember, aki ennyire letisztult gondolatokkal rendelkezik.  
De tényleg, jólesik, hogy ennyire egyszerű de dicsérő véleménnyel vagy az Angyalokról.
Egyébként a sztori még 3 részes lesz, utána egy kicsit elevezünk más vizekre is.

Avengers 278: Darázs összeomlik a vezetés súlya alatt. Amazon meglátogatja az Angyalokat, ami tök jó, mert jön az atlantiszi Tyrak és csak a segítségével sikerül Őt legyűrni. Darázs javasolja Dr. Druidot tagnak, majd lemond. Visszatér a csapatba Amazon és Thor.
Avengers 279: Dr. Druid hivatalosan is tag lesz. Kapi Csodakapit javasolja vezetőnek, aki gondolkodási időt kér. Eközben újragondolja addigi rövidke szuperhős pályafutását (gyors eredettörténet). Végül Kapival együtt gyerekeket ment ki egy bányából és elfogadja a felkérést.

Na, azt hiszem ennyi volt. Egyelőre.

Micho:

--- Idézet ---Helló, nagyon jók lettek az Avengers honosítások. Respect, Farek a dokumentációkért! Látszik, hogy nagyon szereted a bosszú nemes angyalait!  

--- Idézet vége ---
méghogy Farek szereti?? ő utálta a legjobban a doksikat... csak azért csinálta meg, mert egy bazinagy stukkert nyomtam a halántékához   (és azóta is csinálja   )

Pedro: sajnos nekem fogalmam sincs, miről szólnak a 278;279-es számok, ezeket ugye nem mi hagytuk ki, hanem aMarvel Extra  de ha holnap jön Farek, biztos beszámol.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése