HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1066/1091) > >>

kihaeennem:
Avengers #282:

Jobb volt, mint amire számítottam. Meg nem is jött be a jóslatom   Még.  
Namor sokat dobott a történetem. Nagyon bírom azt az idiótát, de tényleg  
Mondjuk a 'masszív kőkocka', ami odaszegezte Thor-t a fölghöz, vicces volt. Meg azt sem értem, miért pont a közepénél kellett kettévágni  , de nem baj.  
Jópofa a Végtelenség Ösvénye is, szép egyenes    

Remélem a folytatás sem lesz rosszabb. Kíváncsi vagyok, ki vezeti az olümposziakat az orruknál fogva...

Beírás korrekt, fordítás szintén. Két dolog volt picit furcsa ( na, megint közötködök   ):

1 - 1. oldal: 'sok-sok öllel az óceán alatt'. Nem inkább láb, vagy valami hasonló? Az is lehet, hogy így a jó. Nem tudom.  

2 - 12. oldal: 'Milyen erő lehet képes az Angyalok ilyen csapatát Hádészba küldeni?'
 Nem lett ez egy kicsit elírva? Vagy Hádésznak hívják a helyet, ahol vannak?  

Na, ennyi voltam. Remélem nem hanyagoljátok el a klasszikus vonalat sem!  

Fisk:

--- Idézet ---Ha már kormányzó lehet, és lett is, már nem sokból tart törvényt módosítani.
--- Idézet vége ---
Azért egy alkotmánymódosítás kissé bonyolultabb.  
Persze, ha a Fekete Özvegy lenne az USA elnöke, akkor az minden pénzt megérne.

Nitro:

--- Idézet ---Miért pont elnök nem lehet egy idegen?  
--- Idézet vége ---
Ha már kormányzó lehet, és lett is, már nem sokból tart törvényt módosítani.

kaine:

--- Idézet ---Sőt, volt vezető a Fekete Özvegy is, nem sokkal Onslaught előtt.
--- Idézet vége ---
Na ez a nem semmi, hogy egy ex-orosz kém is vezethesse Amerika legnagyobb csapatát! Miért pont elnök nem lehet egy idegen?  

Farek:

--- Idézet ---Szó sincs róla...ő az 1ik legröhejesebb szereplő az egész marvel-univerzumban...bár az újabb történetekben azért már nem olyan elviselhetetlen... 
--- Idézet vége ---

Nem-e??? Nemrég értem a végére az Avengers/Thunderboltsnak és legszívesebben jól bemostam volna neki úgy az 5-6-ik résztől kezdve. Annyire tele volt már vele a hócipőm... Az a pali nem százas   Mindazonáltal van néhány jó története és helyzete, és ha éppen nem csordul túl a pátosz benne, akkor nem olyan elviselhetetlen. Csk az idegesít, hogy képes lenne akár még Galactust is legyőzni, ha lenne ideje valami kifundálni (ez nem az én véleményem, valamelyik szerző szerint van ez így egy régebbi Wizard Specialban!!!, ahol egy elképzelt párbajsorozat végén legyőzi Thort   !!!!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése